Vedete

Britney Spears s-a logodit cu antrenorul ei personal! ”Nu-mi vine să cred”

maria.apostol
September 13, 2021 12:16 PM

Cântăreaţa Britney Spears şi-a anunţat  logodna cu iubitul ei, Sam Asghari, cel care i-a fost inițial antrenor personal. 

Britney  a postat pe Instagram un scurt videoclip în care îşi arată inelul cu diamant de pe deget, însoţit de mesajul: “Nu-mi vine să cred!!!!”.Alături de ea, pe înregistrare, apare iubitul artistei, Sam Asghari, în vârstă de 27 de ani.

Îţi place?”, o întreabă Asghari pe Britney, referindu-se la inel. “Da!”, exclamă ea fericită. Asghari i-a fost antrenor personal, dar este și actor de meserie. S-a făcut remarcat în serialul Showtime “Black Monday”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Peste 1,6 milioane de persoane au apreciat postarea de pe Instagram duminică seara, cei doi primind numeroase mesaje de felicitare.

Paris Hilton i-a transmis și ea un mesaj artistei: “Felicitări, draga mea!! Sunt extrem de fericită pentru tine! Bine ai venit în club!”, a scris vedeta într-un comentariu la postare.

Cei doi au devenit iubiţi după ce s-au întâlnit, în 2016, pe platoul de filmare al videoclipului lui Spears “Slumber Party”.

Managerul lui Asghari, Brandon Cohen, a declarat, într-un comentariu separat, că este “mândru să sărbătorească şi să confirme logodna”, relatează revista People, adăugând că inelul este creaţia bijutierului Roman Malayev.