Vedete

Britney Spears s-a pozat goală după ce a scăpat de tutela tatălui!

maria.apostol
January 7, 2022 12:50 PM

După mai bine de zece ani, Britney Spears a reușit să se elibereze de sub tutela tatălui ei. Așa că vedeta ”sărbătorește” pozând goală, spre deliciul logodnicului ei, Sam Asghar, dar și a abonaților de pe Instagram.

Britney Spears a publicat un selfie nud și le-a spus fanilor că este o femeie liberă și că nu s-a simțit niciodată mai bine. Artista are peste 38 de milioane de urmăritori pe contul său oficial de Instagram.

În ciuda faptului că Britney Spears a dezactivat comentariile pentru această imagine provocatoare, nu există nicio îndoială că mulți dintre fanii și admiratorii starului au fost uimiți de gestul curajos al celebrei blonde.

Britney Spears
Britney Spears

În noiembrie 2021, Britney Spears și-a recăpătat controlul asupra vieții și carierei pentru prima dată în 13 ani, după ce un judecător din Los Angeles i-a încetat mandatul de tutore al tatălui ei.

Britney Spears s-a logodit

Artista şi-a anunţat logodna cu iubitul ei, Sam Asghari, cel care i-a fost inițial antrenor personal.

Ea a postat pe Instagram un scurt videoclip în care îşi arată inelul cu diamant de pe deget, însoţit de mesajul: “Nu-mi vine să cred!!!!”. Alături de ea, pe înregistrare, apare iubitul artistei, Sam Asghari, în vârstă de 27 de ani.

Îţi place?”, o întreabă Asghari pe cântăreață, referindu-se la inel. “Da!”, exclamă ea fericită. Asghari i-a fost antrenor personal, dar este și actor de meserie. S-a făcut remarcat în serialul Showtime “Black Monday”.

Cei doi au devenit iubiţi după ce s-au întâlnit, în 2016, pe platoul de filmare al videoclipului lui Spears “Slumber Party”.