News

Britney Spears, strigăt de ajutor: "Sunt traumatizată. Îmi vreau doar viaţa înapoi". Ce se întâmplă cu celebra artistă

hermina.hagianu
June 24, 2021 13:00 PM

Britney Spears a făcut declaraţii tulburătoare în cadrul procesului privind tutela tatălui său.  Vedeta a declarat faptul că părintele său o controlează „100%” şi doreşte ca acesta să nu-i mai fie tutore. Britney a spus că vrea să se căsătorească cu iubitul ei şi să aibă un copil, dar aranjamentul pe care îl are cu acesta nu i-ar permite.

În 2008, lui Jamie Spears i s-a acordat controlul asupra afacerilor fiicei sale printr-o tutelă ordonată de instanţă pe fondul îngrijorărilor legate de sănătatea ei mintală.

De-a lungul timpului au existat foarte multe speculaţii cu privire la felul în care Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, se simte din cauza tatălui ei. Judecătoarea Curţii Superioare din Los Angeles, Brenda Penny, i-a mulţumit lui Britney pentru curajul de care a dat dovadă vorbind despre ceea ce se întâmplă în viaţa sa, însă deocamdată nu a pronunţată nicio hotărâre.

„Vreau să încetez tutela fără să fiu evaluată”, a spus vedeta instanţei într-un discurs emoţionant de 20 de minute, numind aranjamentul „abuziv”.

„Merit să am o viaţă, am lucrat toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani”, a adăugat Britney.

Ce se întâmplă în viaţa celebrei artiste

Vedeta a spus că vrea să se căsătorească cu iubitul ei şi să aibă un copil, dar aranjamentul nu i-ar permite. Celebra vedetă a dezvăluit faptul că regulile contractului nu-i permit să renunţe la un dispozitiv contraceptiv intrauterin (DIU) pentru a putea rămâne însărcinată.

Totodată, aceasta a mai povestit că a fost forţată să ia nişte medicamente care se prescriu persoanelor care suferă de tulburare bipolară, până la punctul în care s-a simţit foarte ameţită şi incapabilă să vorbească.

„Tutela îmi face mult mai mult rău decât bine”, a afirmat Britney.

Jamie Spears a renunţat temporar în funcţia de tutore al fiicei sale în 2019 din motive de sănătate, iar vedeta a solicitat ca acest lucru să devină permanent. Ea încearcă să-l înlocuiască definitiv pe tatăl ei cu Jodi Montgomery, un tutore profesionist. Jamie Spears a fost tulburat de acuzaţiile cântăreţei în instanţă, potrivit avocatului său.

„Îi pare rău că şi-a văzut fiica suferind şi suferind atât de mult”, a declarat reprezentantul într-o declaraţie citită în instanţă.

„Domnul Spears îşi iubeşte fiica şi îi este foarte dor de ea”, se mai arată în declaraţie.

 

 

 

Sursă foto: Instagram