Vedete

Brooklyn Beckham și actrița Nicola Peltz s-au căsătorit! Mireasa a purtat o rochie superbă, creație a casei de modă Valentino

maria.apostol
April 11, 2022 14:45 PM

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al fostului internaţional englez David Beckham şi al fostei componente Spice Girls, Victoria Beckham, s-a căsătorit cu actrița Nicola Peltz. Nunta a fost spectaculoasă și a costat 4 milioane de dolari!

Nicola Peltz a uimit invitații purtând o rochie spectaculoasă semnată Valentino. Iar mirele a purtat un lanț cu diamante dăruit de noii săi socri.

Celebrul hair stylist al vedetelor Adir Abergel s-a ocupat de părul miresei, pe care i l-a prins într-o coadă în stilul Brigitte Bardot. Vogue a descris coafura drept „o odă dedicată Claudiei Schiffer din anii ’90”. De machiaj s-a ocupat make-up artistul Chanel, Kate Lee. Care a gândit un look fresh și natural.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz) 

Printre invitaţi la eveniment s-au aflat Serena Williams, Eva Longoria sau Chef Gordon Ramsay.

Brooklyn Beckham și soția lui vor locui într-o casă care valorează 10,5 milioane de dolari

De asemenea, au mai fost prezenţi Tom Brady şi soţia sa Gisele Bundchen, dar şi Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls, Snoop Dog sau Marc Anthony.

Cavalerii de onoare ai mirelui au fost fraţii săi Romeo şi Cruz, iar domnişoara de onoare a miresei a fost chiar bunica ei din partea mamei, Bunny.

Harper Beckham, în vârstă de 10 ani, a fost una dintre domnişoarele cu flori. Nunta a fost una evreiască, tatăl miresei fiind evreu, şi a costat aproximativ 4 milioane de dolari.

Celebrul cuplu va locui într-o vilă de 10,5 milioane de dolari din Beverly Hills, cumpărată chiar înainte de nuntă.