Fashion

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, cel mai stylish cuplu al momentului

ioana pana
March 15, 2020 07:00 AM

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz constituie cel mai nou și mai stylish cuplu tânăr al momentului. Cei doi și-au făcut debutul în vizorul public pe Instagram în ianuarie, pentru a avea câteva apariții memorabile în cadrul Paris Fashion Week, o lună mai târziu, în februarie: aceștia au stat în primul rând la prezentarea Saint Laurent.

Pe aceeasi temaBrooklyn Beckham și Nicola Peltz, pregătiți de logodnă după patru luni de relație?

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, cel mai stylish cuplu al momentului

În condițiile în care Brooklyn are moda drept moștenire genetică din partea părinților săi, respectiv David și Victoria Beckham, iar Peltz este un reputat model și actriță, nu este de mirare că cei doi au atras privirile tuturor încă de la începutul relației lor din punct de vedere stilistic.

Dacă dragostea ce și-o împărtășesc nu era evidentă deja prin declarațiile pe care și le fac necontenit pe social-media, cei doi au decis să facă un fashion (sau poate love) statement pe străzile newyorkeze în urmă cu câteva zile, care să demonstreze că legătura lor este indistructibilă. Nicole și Brooklyn au optat pentru outfit-uri aproape identice!

Nicole Peltz și Brooklyn Beckham au optat pentru outfit-uri aproape identice pe străzile newyorkeze! Sursa foto: Profimedia

Jeanși, jachetă neagră și accente în alb sau negru: cam acesta ar fi layout-ul după care cei doi îndrăgostiți și-au construit apariția comună. Beckham a optat pentru un bomber jacket, un tricou alb și o pereche de AirForce 1, în timp ce Peltz a purtat o jachetă din piele marca Balenciaga, niște bocanci cu platformă și un T-shirt negru. De asemenea, modelul și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare minusculi, dreptunghiulari.

Dincolo de aparițiile lor matchy de street style, remarcăm că aceștia sunt o prezență dinamică pe social media. Cei doi postează neîncetat fotografii împreună, cărora le atașează mesaje emoționante. „La mulți ani iubirii vieții mele. Ai cea mai frumoasă inimă pe care am cunoscut-o vreodată.”, a scris Peltz cu ocazia zilei de naștere a lui Brooklyn.

 

View this post on Instagram

 

happy birthday to the love of my life ? you have the most beautiful heart i’ve ever known

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on Mar 4, 2020 at 1:01am PST

 

„Promit că voi avea întotdeauna grijă de tine și că te voi iubi din tot sufletul meu.”, îi declară Brooklyn iubitei sale.

 

View this post on Instagram

 

I promise to always take care of you and to love you with all my heart ❤️❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Feb 29, 2020 at 10:37am PST