News

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, pregătiți de logodnă după patru luni de relație?

iulia.statie
February 16, 2020 12:40 PM

Brooklyn Beckham este gata să se logodească după patru luni de relație cu Nicola Peltz, după cum spun câțiva prieteni apropiați ai mamei sale, Victoria Beckham.

Pe aceeasi temaDavid Beckham vorbește despre căsnicia lui cu Victoria după ce s-a zvonit că au divorțat

Există câteva speculații conform cărora cel mai mare copil al Victoriei Beckham și al lui David Beckham și-ar dori să se așeze la casa lui, potrivit publicației Mirror.

Brooklyn este extrem de îndrăgostit de Nicola, fiica milionarului Nelson Peltz. Mai mult, Victoria chiar îi adoră împreună și le-ar fi dat binecuvântarea pentru o viitoare nuntă.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, pregătiți de logodnă după patru luni de relație?

„Victoria crede că Nicola este perfectă pentru a fi soție. Ea este impresionată de aceasta. Brooklyn a devenit mult mai calm și fericit încă de când este împreună cu ea. Victoria este fericită pentru că Nicola este bogată și nu îl urmărește pe fiul ei pentru alte motive.”, a dezvăluit o sursă apropiată de familie pentru publicația The Sun.

Deși cei doi și-au oficializat relația în noiembrie, fanii deja speculau încă din octombrie că se întâmplă ceva între ei. În decembrie, Brooklyn deja îi cunoștea familia iubitei sale. Mai mult, cei doi au fost surprinși destul de des în tandrețuri.

Înainte de relația cu Nicola, Brooklyn a fost împreună cu Hanna Cross, însă cei doi nu s-au potrivit. Brooklyn și Hanna s-au despărțit în august 2019.