News

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit în secret?

iulia.statie
August 25, 2020 13:38 PM

Fiul lui David Beckham și al Victoriei Beckham s-ar fi căsătorit în secret cu logodnica sa, Nicola Peltz, după cum rezultă din câteva fotografii. La eveniment ar fi participat doar familia restrânsă.

Pe aceeasi temaCare sunt celebritățile logodite în 2020

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit?

Totul a început de la o fotografie postată de mama starului, Victoria Beckham, în care acesta apare alături de fratele său mai mic, Cruz. Brooklyn purta un inel ce semăna cu o verighetă, însă, familia nu a confirmat încă dacă acesta s-a căsătorit sau este doar un simplu inel de logodnă. Și iubita sa a postat o poză cu acesta, iar inelul era și atunci prezent pe mâna lui Beckham.

Apoi, starul a instigat din noi la zvonurile privind cărora s-ar fi căsătorit în secret cu iubita sa, căci acesta i-a lăsat un comentariu simplu logodnicei sale, dar care sugerează multe: „Soția mea”

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham au decis să se logodească după doar opt luni de relație, dezvăluindu-le tuturor că și-au dat seama imediat că vor să petreacă restul vieții împreună.

Luna trecută, s-a aflat că părinții lui Brooklyn, Victoria și David își doresc ca fiul lor să aibă o nuntă cu mare fast, ba chiar să îi invite și pe Meghan Markle și Prințul Harry. Se mai speculează că părinții milionari ai actriței vor plăti pentru nuntă.

Cum au anunțat cei doi logodna

Chiar dacă s-au căsătorit deja în secret, nu este exclus ca aceștia să își mai dorească o nuntă la care să participe și alți prieteni faimoși. Brooklyn este cunoscut pentru comportamentul spontan, el logodindu-se extrem de repede cu aleasa sa. Mai mult, cei doi au ținut secretă logodna pentru câteva săptămâni înainte să facă anunțul emoționant pe social media.

„Acum două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă vrea să se căsătorească cu mine și a spus da. Sunt cel mai norocos om de pe pământ. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o zi. Te iubesc.”, a scris Brooklyn Beckham pe social media.

 

View this post on Instagram

 

Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ❤️ I love you baby xx

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on