News

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au logodit

iulia.statie
July 13, 2020 10:36 AM

Familia Beckham a avut multe de sărbătorit în weekend.

Pe aceeasi temaȚinute inspirate de la vedete în funcție de semnul tău zodiacal

Brooklyn Beckham s-a logodit la doar 21 de ani

Imediat după ce Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au anunțat că s-au logodit, David și Victoria Beckham și-au exprimat sentimentele pe social media. „Tu m-ai făcut cea mai norocoasă fată din lume. Abia aștept să îmi petrec restul vieții lângă tine. Dragostea ta este cel mai minunat cadou. Te iubesc baby și îți mulțumesc Harper pentru această poză.”, a scris iubita lui Brooklyn pe Instagram.

„Acum două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă vrea să se căsătorească cu mine și a spus da. Sunt cel mai norocos om de pe pământ. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o zi. Te iubesc.”, a scris Brooklyn Beckham pe social media.


Imediat după ce aceștia au făcut frumosul anunț, David și Victoria au scris și ei câteva cuvinte emoționante despre viitorul eveniment extrem de important din viața fiului lor.

„Felicitări acestor doi oameni frumoși! Suntem extrem de fericiți că o să începeți acest drum minunat împreună.”, a scris David.

 

View this post on Instagram

 

Congratulations to these two beautiful people ♥️ As they begin this exciting journey together we are so so happy for you guys @brooklynbeckham @nicolaannepeltz @victoriabeckham ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

„Cele mai minunate vești! Nu puteam să fim mai fericiți pentru că Brooklyn și Nicola se căsătoresc! Vă dorim multă dragoste și o viață plină de fericire! Vă iubim mult pe amândoi.”, a fost mesajul transmis de Victoria.

Cât despre inel, o sursă le-a povestit celor de la Bazaar: „Estimez că diamantul este în jur de cinci carate, creat într-un stil clasic, exact ce ți-ai dori de la o piatră prețioasă de acea calitate și mărime. Simplitatea inelului face ca piatra să fie în prim-plan, exact cum ar trebui…un diamant mereu o să fie la modă.”

Pentru fotografia făcută pentru a își anunța fanii pe Instagram despre frumosul eveniment, Peltz a ales să poarte o rochie creată de mama lui Brooklyn, Victoria Beckham. Piesa este momentan la vânzare pentru prețul de 980 dolari.