News

Bruce Willis a împlinit 65 de ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis fosta soție, Demi Moore

iulia.statie
March 23, 2020 11:14 AM

Bruce Willis și Demi Moore au avut o căsnicie de aproximativ 13 ani, iar ei formau unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood.

Pe aceeasi temaCe spune Ashton Kutcher despre dezvăluirile fostei soții, Demi Moore!

Deși au divorțat, aceștia au rămas în relații extrem de bune unul cu celălalt, mai ales pentru că au împreună trei fete, Rumer, 31 de ani, Scout, 28 de ani și Tallulah, 26 de ani.

Demi nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj emoționant fostului său soț prin intermediul rețelelor de socializare. „La mulți ani, Bruce! Îți mulțumesc pentru cele mai prețioase cadouri din viața mea.”, a scris actrița. Alături de descriere, ea a adăugat o fotografie extrem de veche, ce le înfățisa pe fetițele lor în copilărie.

Bruce Willis a împlinit 65 de ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis fosta soție, Demi Moore

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday Bruce! Thank you for the three greatest gifts of my life ❤️

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Și fiicele sale au dorit să arăte cât de mult îl iubesc pe tatăl lor faimos. „Te iubesc până la Lună și înapoi.”, a scris Rumer.

 

View this post on Instagram

 

I love you to the 🌙 and Back

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

„La mulți ani pentru cel mai tare om pe care l-am întâlnit.”, a scris Scout.

 

View this post on Instagram

 

HAPPY BIRTHDAY TO THE COOLEST MAN I’VE EVER MET

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on

„Pentru totdeauna fiica ta cea mică, te iubesc tata, ești incontestabil cel mai tare.”, a adăugat și Tallulah. Cele trei fete au ținut să îi posteze tatălui său poze de când erau mici sau de când era el foarte tânăr, pentru a împărtăși cu fanii unele dintre cele mai frumoase momente.

Actorul și Demi Moore s-au cunoscut la premiera filmului Stakeout în 1987. Cei doi s-au căsătorit un an mai târziu. Deși relația nu a avut succes și ei și-au anunțat divorțul în 1998, aceștia au rămas în relații bune.