News

Bunurile personale ale Ducesei Meghan Markle, luate de către Familia Regală. Ce spun experții regali

iulia.statie
March 11, 2021 12:50 PM

Meghan Markle a dezvăluit că nu a mai avut acces la pașaport, la permisul de conducere sau la cheile de la mașina ei atunci când a intrat în Familia Regală. Deși pentru noi această decizie luată de Regina Elisabeta poate părea extrem de bizară, experții regali spun că trebuia respectat protocolul pentru ca fosta actriță să fie în siguranță.

Pe aceeasi temaCele mai controversate ținute purtate de femeile din Familia Regală Britanică

Ce spun experții regali despre dezvăluirile făcute de Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să vorbească într-un interviu oferit vedetei de televiziune Oprah Winfrey despre toate momentele grele pe care le-au trăit atunci când au stat alături de Familia Regală. S-au aflat extrem de multe detalii despre cei doi, dar dezvăluirile încep să fie decodate de experții regali.

„Meghan a trebuit să își predea permisul de conducere în conformitate cu regulile de securitate. Dacă ar fi fost singură la volan, nu ar fi fost protejată.”, a explicat Robert Lacey pentru BBC, el fiind expertul regal ce se ocupă de serialul Netflix ce prezintă Familia Regală Britanică, anume ‚Crown’.

Cât despre faptul că a trebuit să își predea pașaportul, decizia luată de Regina Elisabeta ar fi fost doar o măsură pentru a o ține în siguranță pe soția nepotului său. Robert Finch, ce conduce grupul Liga Monarhistă din Canada, a spus că se prespune că documentele valoroase ale Familiei Regale sunt păstrate într-un seif, sub protecția echipei de securitate de la Palat, potrivit Page Six.

„Sună de parcă Meghan ar fi fost prinsă și izolată, dar, de fapt, este o rutină și probabil ea ar avea acces la orice dacă și-ar dori acest lucru.”, a adăugat Robert Finch pentru publicația menționată mai sus.

Ce a spus Meghan Markle despre Familia Regală

În interviul pentru Oprah Winfrey în care Meghan Markle și Prințul Harry au discutat despre momentele grele prin care au trecut în ultimii ani, Ducesa de Sussex a povestit că bunurile personale nu i-au fost returnate până când nu a renunțat la îndatoririle regale și nu s-a mutat în California.

„Când m-am alăturat familiei, a fost ultima dată, până când am venit aici, când mi-am văzut pașaportul, permisul de conducere, cheile.”, a spus ea.