Fashion

Burberry resort 2021: confort și putere

iulia.statie
July 29, 2020 17:37 PM

Pentru această colecție, Riccardo Tisci s-a inspirat din casele și grădinile londoneze, rugând modelele, membrii echipei sale și comunitatea casei de modă, să pozeze în fața casei lor pentru a crea un shooting ce respectă regulile de distanțare socială.

Pe aceeasi tema„What is Love?”, campania Burberry de Crăciun

Burberry resort 2021

Noile piese create au un aer sport, relaxat, cu print-uri în dungi, o semnătură a casei, dar și un imprimeu delicat de trandafiri ce poate fi văzut pe top-urile de mătase, cămăși și tricouri. Evident, peste tot pot fi văzute logo-urile grafice Burberry, însă, într-un mod fin.

Tisci a vrut să deseneze „lucruri familiare, ce ne aduc confort și putere” în aceste vremuri neobișnuite. La fel ca și alți designeri, acesta s-a concentrat acum pe relaxare, căci ținutele nu mai sunt atât de studiate de când a început pandemia.

„Am revenit la ce m-a inspirat pentru prima oară în moștenirea Burberry, cum ar fi emblemele și dungile, dar le-am revizuit cu o nouă perspectivă, incorporând elemente rafinate, dar și de streetstyle.”, a povestit designerul.

La fel ca în multe alte colecții, inspirația sa vine din tot ceea ce este frumos, iar Anglia are multe de oferit: „Anglia are unele dintre cele mai frumoase grădini antice, așa că mi-am dorit foarte mult să am trandafiri brodați ca și imprimeu.”

Pentru a veni cu ceva unic și fresh ce putea să reprezinte timpurile pe care le trăim, acesta și-a rugat modelele să pozeze într-un mod neobișnuit, prezentând și arhitectura în același timp. Ce l-a făcut mândru pe designer? „Diversitatea și talentul ce reprezintă comunitatea Burberry, aducând magia lumei Burberry la viață.”

Riccardo Tisci și-a petrecut ultimele luni din carantină descoperind natura, după cum a declarat chiar el, așa că nu ne miră alegerea sa cu privire la noua colecție. Totuși, designerului îi este dor de prezentările de modă, așa că își propune de acum să se pregătească pentru organizarea show-ului pentru colecția de primăvară 2021.