Bustul accentuat, cea mai nouă tendință de pe podiumurile Săptămânilor Modei

ioana pana
October 7, 2019 07:00 AM

Moda s-a pronunțat: în sezonul Primăvară/Vară 2020 feminitatea primează. După așa-zisa „Lună a Modei”, tragem linie și privim către cele mai impresionante colecții de pe podiumuri, iar concluzia poate fi numai una: busturile sunt noul negru. Accentul a căzut, deci, pe sâni, însă într-un mod deloc vulgar. Fie că a fost vorba de mulaje din cauciuc, sau de sutiene neconvenționale, să observăm cele mai originale look-uri în care busturile sunt accentuate și puse în valoare.

Pe aceeasi temaAgrafele de păr - Accesoriul must-have al sezonului acesta

Bustul accentuat, cea mai nouă tendință de pe podiumurile Săptămânilor Modei

Reinterpretarea corsetului la Alexander McQueen

McQueen are un mod unic de a redefini feminitatea. Sezonul acesta, în maniera sa definitorie, a propus siluete diafane și impunătoare în același timp. Deși sună contradictoriu, chiar antitetic, fuziunea celor două estetici se observă pe podium sub forma rochiilor albe, lungi, în combinație cu curele și corsete din piele. Corsetul a fost, deci, una din piesele-cheie ale show-ului, reușind să contureze o linie a decolteului senzuală.

Alexander McQueen Spring/Summer 2020

Mulajele din cauciuc la Tom Ford

Când spunem „Tom Ford Spring/Summer 2020” ne gândim inevitabil la look-ul lui Gigi Hadid de pe catwalk-ul New York Fashion Week. Top-modelul a purtat un mulaj din cauciuc peste sâni. Inspirat din sculpturile gladiatorilor, mulajul amintește de fapt, de armurile epocilor trecute. Astfel, Ford a reușit să evidențieze puterea femeii, în strânsă legătură cu voluptățile trupului.

Tom Ford Spring/Summer 2020

Sutienul conturat la J.W. Anderson

Sutienul conturat de J.W. Anderson este impropriu numit „sutien”. Accesoriul imită forma definitorie a obiectului de lenjerie intimă și este plasat pe piept, încadrând flori realizate din paiete. Această propunere sugerează ideea de feminitate și sensibiliate.

J.W. Anderson Spring/Summer 2020

Urmărește galeria foto pentru mai multe look-uri ce evidențiază într-un mod profund estetic senzualitatea femeii, prin accentuarea bustului.