News

Câinii lui Joe Biden, mutați de la Casa Albă în urma unui incident

iulia.statie
March 9, 2021 14:38 PM

Toată lumea a fost bucuroasă după ce s-a aflat că Joe Biden își va aduce câinii, pe Major și Champ, la Casa Albă, după ce Donald Trump a decis să rupă tradiția și să nu dețină un animal de companie. Totuși, aceștia au fost mutați în urma unui incident.

Pe aceeasi temaCe spune Jill Biden despre divorț. Soția lui Joe Biden a oferit sfaturi prețioase

Ce s-a întâmplat la Casa Albă. Câinii lui Joe Biden, mutați în alt loc

Se pare animalele de companie stau acum la casa pe care o dețin Joe și Jill Biden în Delaware, după ce Major, ce a fost adoptat de președinte în 2018 dintr-un adăpost, l-ar fi mușcat pe un membru al echipei de securitate de la Casa Albă, relatează CNN.

Nu se știe starea victimei, dar accidentul a fost destul de grav încât Joe Biden a decis să mute câinii de la Casa Albă. Publicația menționată mai sus menționează câteva surse ce ar fi explicat faptul că Major ar fi avut un comportament agitat atunci când a intrat în contact cu echipa ce se ocupă de președinte.

Ținând cont că Joe Biden l-a adoptat pe Major, ce are 3 ani, pe când stătea la el acasă și era un cetățean simplu, se prea poate ca acesta să nu se fi acomodat încă la Casa Albă. Champ, primul câine al președintelui, are 13 ani, el fiind mult mai blând după ce l-a însoțit pe președinte peste tot pe când a avut funcția de vicepreședinte pe mandatul lui Barack Obama.

Champ, primul câine adoptat ce stă la Casa Albă

Champ este primul câine adoptat ce a stat la Casa Albă. Patrupedul ajungea la adăpost alături de alți 5 pui, după ce aceștia ar fi intrat în contact cu ceva toxic în casa în care s-au născut. La început, actualul președinte doar i-a oferit adăpost ciobănescului german, dar s-a atașat de el și familia Biden a decis ca acesta să rămână alături de primul lor câine ce a fost cumpărat de la un crescător din Pennsylvania.

Este cunoscut faptul că Joe și Jill Biden sunt mari iubitori de animale. În trecut, soția președintelui își manifesta interesul de a avea și o pisică. . „Ador să am animale în jurul casei.”, spunea aceasta. Înainte de cei doi, Barack și Michelle Obama s-au bucurat de doi câini, Boo și Sunny, dar Donald și Melania Trump nu au deținut animale de companie.