News

Caitlyn Jenner va juca în 'Sex and the City'?

iulia.statie
January 18, 2021 10:40 AM

Caitlyn Jenner, în vârstă de 71 de ani, ar putea să apară pe micile ecrane în continuarea serialului ‚Sex and the City’. Presa de peste oceane susține că membra familiei Kardashian ar putea să joace în faimoasa serie pentru că producătorii își doresc să facă totul cât mai divers, ținând cont că au primit multe critici pentru că la început acest lucru nu a fost luat în seamă.

Pe aceeasi temaActori ce au displăcut personajele ce i-au consacrat

Caitlyn Jenner va apărea în serialul ‘Sex and the City’?

„Caitlyn a fost un instrument media într-un fel sau altul de peste 50 de ani. Este cu adevărat perfectă pentru o apariție. Ei vor fețe noi pentru spectacol, dar vor ca urmăritorii să îi cunoască pe acei oameni și să le pese de ei.”, a dezvăluit o sursă pentru publicația The Mirror.

Aceste vești despre Caitlyn vin după ce a fost anunțată continuarea serialului SATC. În cele 10 episoade, ce vor fi filmate la 20 de ani de la debutul serialului, vor apărea doar trei dintre cele trei actrițe principale, anume Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon.

Din păcate, actrița Sarah Jessica Parker a confirmat că vedeta Kim Cattrall, ce o portretiza pe Samantha Jones, nu se va întoarce în serial pentru această continuare. „Nu este adevărat faptul că nu o plac. Nu am spus niciodată asta. Nu aș spune niciodată asta. Dar Samantha nu face parte din această poveste. Însă ea va fi mereu alături de noi. Indiferent unde vom fi sau ce vom face.”, a spus vedeta pe Instagram.

Kim Cattrall, marea absentă

Serialul original avut șase sezoane cu un total de 94 de episoade, fiind lansat în 1998 și terminându-se în 2004. Au urmat alte două filme, iar toate cele patru actrițe s-au reunit în 2020 pentru a-i susține pe cei ce se află în prima linie în New York și au luptat pe timpul pandemiei, așa că zvonurile cu privire la un al treilea film au luat cu asalt internetul. Se pare totuși că vom avea parte de o continuare în sfârșit, dar fără Samantha Jones, jucată de Kim Cattrall.