Cămașa albă - cea mai versatilă piesă din garderobă!

Verdict.ro
January 19, 2018
January 19, 2018

In ciuda tendințelor sezoniere, sunt câteva piese în garderobă pe care știi sigur că te poți baza, indiferent de an sau anotimp. Printre aceste ”basics” se află și cămașa albă, unde dintre cele mai versatile piese ale vestiementației de damă.

O cămașă albă promite să te salveze din aproape orice dilemă vestimentară, iar modelele, de la cele mai clasice, până la cele deconstruite, reinterpretate într-o manieră futuristă sau din contră, retro, îți permit o stilizare personalizată de fiecare dată.

Așadar, dacă nu deții deja o cămașă albă, este momentul să achiziționezi una. Dacă ai deja, atunci încearcă unul dintre modelele mai actuale: cămașa lungă, cămașa asimetrică, cămașa corset sau o cămașă cu volane, cu un aer romantic-feminin.

Cum și când o porți? Oriunde și oricând! Cămașa albă te poate însoți de dimineața până seară, atât în ținutele casual sport, mai ales în ținutele office, dar și în outfit-urile de seară.

Pentru ținutele tale relaxate, poartă o cămașă albă stil boyfriend, ușor supradimensionată, alături de o pereche de pantaloni de trening (track-pants) și o pereche de botine cu vârf ascuțit și toc mediu, tip șosetă.

Dacă vrei să porți în ținutele de birou cotidiene această piesă, o poți scoate din zona comunului cu ajutorul unor accesorii potrivite sau cu un artificiu de styling, cum ar fi un guler tip fundă sau o cămașă petrecută, cu cordon amplu, ce se leagă în talie și îți va sublinia silueta.

Nu ignora această piesă nici seara. Pe cât de simplă este, pe atât de stilată se dovedește în ținutele elegante. Poți alege un model lung, tip rochie, peste care să porți o rochie mini ( așa cum a făcut Sânziana Negru).

Un tuxedo elegant, o pereche de pantofi stiletto cu toc amețitor și o cămașă simplă albă sunt detaliie unui look perfect pentru o aparițe rafinată, discretă.

Bijuteriile vor potența o cămașă albă, simplă, iar broșele opulente pot face minuni pentru a transforma acest item într-unul pretențios. Completează cu o fustă midi, conică și o pereche de sandale în barete simple și vei obține o apariție perfectă pentru o cină elegantă.

Iată cum au ales vedetele să poarte cămașa albă!


Share