Fashion

Camelia Potec, elegantă la premiile Laureus 2020!

irina.letitia
February 18, 2020 16:18 PM

Camelia Potec s-a alăturat celor mai importanți sportivi ai lumii, în cadrul galei Laureus 2020, care premiază anual atleții din diferite ramuri ale sportului. Celebra înotătoare româncă, împreună cu Nadia Comâneci și alte nume mari ale sportului, și-au dat întâlnire la Berlin cu ocazia unuia dintre cele mai prestigioase gale sportive.

Camelia Potec, elegantă la premiile Laureus 2020!

Invitată de onoare la premiile Laureus de anul acesta, Camelia Potec a pășit pe covorul roșu într-o ținută demnă de o zeiță din Grecia Antică. Sportiva a purtat o rochie extrem de elegantă din catifea, într-o nuanță regală de roșu închis, accesorizată cu un detaliu metalic în talie, sub formă de floare. Aceasta poartă semnătura unui designer român!

Ca și în cazul Nadiei Comâneci, sportiva a ales o asimetrie de efect, rochia cu un umăr dezgolit fiind printre preferatele vedetelor de pe covorul roșu în acest sezon.

Camelia a completat rochia din catifea cu accesorii bej și aurii.

Deși suntem obișnuiți să o vedem în ținute spor, Camelia a demonstrat de-a lungul timpului, la evenimente, că apreciază în egală măsură ținutele elegante și pantofii cu toc.

Inainte de gala Laureus, la una din recepțiile organizate pentru sportivi, campioana româncă a îmbrăcat o altă ținută cu ștaif. De această dată, Camelia a purtat o fustă neagră midi, o pereche de pantofi cu toc argintii și o cămășă albă, deosebită, cu o broderie minuțioasă pe guler.

La gala de anul acesta au fost prezenți și Boris Becker, Lews Hamilton și Lionel Messi, iar câștigătorii premiilor, pentru performanțele din 2019 au fost:

Laureus World Sportsman of the Year: Lewis Hamilton și Lionel Messi

Laureus World Sportswoman of the Year: Simone Biles

Laureus World Team of the Year: Echipa națională de rugby a Africii de Sud

Laureus World Breakthrough of the Year: Egan Bernal

Laureus World Comeback of the Year: Sophia Florsch

Laureus World Sportsperson of the Year with a Disability: Oksana Masters

Laureus World Action Sportsperson of the Year: Chloe Kim

Laureus Best Sporting Moment: Sachin Tendulkar

Laureus Lifetime Achievement Award: Dirk Nowitzki

Laureus Academy Exceptional Achievement Award: Federația spaniolă de baschet

Laureus Sport for Good Award: South Bronx United

In galeria foto găsești detaliile ținutei alese de Camelia Potec la gala Laureus!