News

Cameron Diaz, despre cum și-a găsit pacea atunci când a renunțat la cariera sa de la Hollywood

iulia.statie
August 6, 2020 11:02 AM

A trecut mult timp de când Cameron Diaz a mai făcut un film, dar, se pare că aceasta era și ideea actriței. Superstarul se axează acum pe alte lucruri, cum ar fi creșterea fiicei sale, Raddix și lansarea propriei mărci de vin.

Pe aceeasi temaCameron Diaz a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 47 de ani!

Cum și-a găsit Cameron Diaz liniștea

Deși nu mai trece prin agitația de la Hollywood, aceasta încă păstrează legătura cu faimoasele sale colege. Aceasta a apărut în emisiunea ‚In Goop Health’, ce îi aparține lui Gwyneth Paltrow și a dezvăluit că și-a regăsit pacea după ce a renunțat la cariera sa.

„Cum te-ai simțit să renunți la o carieră de o așa magnitutine?”, a întrebat-o Paltrow.

„Am simțit pace. O pace în sufletul meu pentru că în sfârșit aveam grijă de mine.”, a răspuns Diaz.

Aceasta a explicat că pe când lucra la filme, petrecea mult prea mult timp departe de casa ei nu mai putea să facă vreo altă activitate.

„M-am oprit și m-am uitat la viața mea. Când lucrezi la un film, le aparții. Ești acolo pentru 12 ore pe zi luni întregi, iar la final, nu ai timp pentru nimic altceva.”, a zis ea.

Aceasta s-a destăinuit total lui Paltrow, pentru că ele trec prin aceleași probleme. Mai mult, Diaz a recunoscut că este sensibilă la anumite energii, ceea ce a făcut totul și mai greu pentru ea.

De ce a renunțat Cameron Diaz la cariera sa

„Este ciudat să spun asta, mai mulți oameni nu vor înțelege, știu că tu înțelegi, dar este intens să lucrezi la nivelul acela și să fie totul public, să te pui acolo. Este multă energie ce vine spre tine mereu când ești așa de vizibil ca și actor și apari în presă.”, a zis Cameron.

Actrița a explicat că pierduse timpul dedicat ei, iar pentru faptul că l-a recuperat s-a simțit ca o responsabilitate pentru a își lua viața înapoi.

„Am realizat că le-am oferit părți din viața mea altor oameni. Am muncit atât de mult făcând filme pentru atât de mult timp. Nu aveam spațiu pentru viața mea personală.”, a continuat ea.