News

Cameron Diaz nu a fost însărcinată! Pe cine a ales ca mamă-surogat

iulia.statie
January 23, 2020 17:23 PM

La începutul anului, vestea că actrița Cameron Diaz și soțul ei au devenit părinți a luat cu asalt internetul. Multă vreme fanii s-au întrebat dacă Diaz a fost însărcinată, căci în pozele de anul trecut nu era urmă de burtică.

Pe aceeasi temaCameron Diaz a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 47 de ani!

Acum s-a aflat adevărul, anume că actrița a avut parte de ajutorul unei mame surogat! Cameron a încercat să rămână însărcinată pe parcursul a cinci ani, însă nu a reușit. Apoi, ea a șocat pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei au devenit părinții unei fetițe pe nume Raddix.

 „Un An Nou fericit din partea familiei Madden! Suntem extrem de recunoscători și fericiți prin faptul că vom intra în acest nou deceniu anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a capturat inimile instant și a completat familia.”, a scris actrița.

„Suntem extrem de fericiți pentru a împărtăși aceste vești, însă avem un sentiment puternic de a-i proteja intimitatea micuței. Nu o să postăm fotografi și nu o să dezvăluim alte detalii în afară de faptul că este extrem de drăgălașă!”, a continuat Cameron.

Bineînțeles, fanii au reacționat imediat prin comentarii pline de felicitări. Cameron s-a retras de ceva vreme din lumina camerelor, însă în noiembrie paparazzi au surprins-o în câteva poze, iar ea nu avea burtică absolut deloc, deși ar fi trebuit să fie însărcinată.

Cameron Diaz nu a fost însărcinată! Pe cine a ales ca mamă-surogat

Aceasta a încercat mai multe tratamente pentru a rămâne gravidă, însă nimic nu a mers. Cameron a apelat la fertilizare in vitro, suplimente și acupunctură până a decide să recurgă la o mamă-surogat.

După multe intervenții chinuitoare, singura ei opțiune a rămas aceea de a avea o mamă-surogat. Actrița și-a dorit să fie cineva apropiat, de aceea chiar cumnata ei, Nicole Richie (fiica lui Lionel Richie și soția fratelui lui Benji) ar putea fi ajutorul misterios, potrivit Viva!.

Dacă aceste zvonuri sunt adevărate, Nicole este și donatoarea de ovule, iar micuța a moștenit niște gene extraordinare.

„Au trecut prin atâtea ca să ajungă aici. Cameron simte că acest bebeluș este un adevărat miracol.”, a spus un apropiat al cuplului.