Vedete

Cameron Diaz, petrecere grandioasă la împlinirea vârstei de 50 de ani. Invitații au fost vedete de la Hollywood

Camelia
September 5, 2022 14:57 PM

Cameron Diaz a împlinit 50 de ani. Vedeta a sărbătorit marea aniversare alături de mari celebrități de la Hollywood, dar și alături de soțul ei, Benji Madden. Celebra actriță a fost înconjurată de toți cei dragi.

Sărbătoare mare în familia actriței Cameron Diaz. Actrița a împplinit 50 de ani și a sărbătorit așa cum se cuvine. A dat o petrecere exclusivistă la care au fost invitate vedete precum Adele, Zoe Saldaña și mulți alții.

Cameron Diaz a sărbătorit împlinirea a 50 de ani

Cameron Diaz a împlinit 50 de ani. Ziua de naștere a starului de cinema a fost ocazia perfectă ca nume mari din industria filmului și a muzicii să se reunească pentru a o sărbători pe actriță. Cumnata ei Nicole Richie și fratele soțului ei, Joel Madden, au fost, de asemenea, prezenți.

Petrecerea a avut loc la un restaurant japonez de lux. Leslie Mann și Judd Apatow au fost văzuți la intrarea în local. La râdul ei, Adele, îmbrăcată în totalitate în negru, și-a făcut intrarea într-un mod discret. Chiar dacă au fost mulți invitați de seamă, petrecerea a fost una oarecum restrânsă.

Zoe Saldaña a fost surprinsă în timp ce pleca de la eveniment, iar soțul ei, Marco Perego, îl ajuta pe soțul sărbătoritei să pună cadourile primite în mașină.

A revenit la actorie după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz a împlinit 50 de ani. Aniversarea lui Cameron Diaz vine la doar două luni după anunțul acesteia de revenire pe platourile de filmare, după o pauză de opt ani. Actrița din Îngerii lui Charlie va reveni pe micile ecrane alături de Jamie Foxx, în filmul Back in Action, care va putea fi vizionat pe Netflix.

Când faci ceva ce știi că ai făcut bine și știi cum funcționează – și ți-a acaparat viața atât de mult timp – e chiar plăcut să pleci oarecum. ”Știi ce? Lasă-mă să fac un pas înapoi pentru ceva timp, să privesc cum arată întreaga schemă pentru mine și care sunt lucrurile pe care pot să le fac mai bine și să fiu mai implicată în ceea ce mă face să mă simt împlinită. Și am făcut asta.”, a spus Cameron Diaz, pentru CBS.