News

Camila Morrone a vorbit pentru prima oară despre diferența de vârstă dintre ea și Leonardo DiCaprio

iulia.statie
December 5, 2019 17:31 PM

Camila Morrone a vorbit pentru prima oară despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Leonardo DiCaprio, precum și despre cum este relația lor.

Pe aceeasi temaCe spune Camila Morrone despre relația cu Leonardo DiCaprio

În prezent modelul a primit un rol importat într-un nou film și se va afirma ca și actriță. Între ea și DiCaprio este o diferență de 23 de ani.

„Sunt atât de multe relații la Hollywood și în istoria lumii în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred că oricine are dreptul să fie cu orice persoană își dorește”, a dezvăluit aceasta, reucunoscând că o deranjează modul în care oamenii le privesc relația, potrivit Elle.

Deși se simte inconfortabil în ceea ce privește atitudinea oamenilor cu privire la relația lor, modelul înțelege de unde a pornit fascinația pentru cuplul din care face parte. Relația lor a început în decembrie 2017.

„Cred că și eu aș fi curioasă. Cât mai mulți oameni o să vadă noul meu film, numit „Mickey and the Bear” și mă voi putea afirma și în afara relației”, a zis aceasta.

De asemenea, pe Morrone o deranjează să fie cunoscută drept „iubita lui Leonardo DiCaprio”.

„Este frustrant deoarece cred că ar trebui să fi cunoscut și dincolo de relație, însă sunt sigură că nu o să mai fie un subiect atât de important acest lucru”, a dezvăluit ea.

Cu puțin timp în urmă, Camila Morrone le povestea celor de la ET cum a început cariera sa și cine a ajutat-o pentru a obține rolul.

Camila Morrone a vorbit pentru prima oară despre diferența de vârstă dintre ea și Leonardo DiCaprio

„Am crescut la Hollywood, am văzut destul de multe și am fost expusă de mică la tot ce se întâmplă. Nu m-am simțit copleșită atunci când am intrat în industrie pentru că părinții mei erau actori. Simt că asta a reprezentat un avantaj pentru că am știut în ce mă bag”, a povestit Camila.

Nu este prima oară când Morrone este deranjată de atitudinea pe care fanii o au față de relația lor. Acum ceva vreme, ea posta o fotografie pe Instagram iar majoritatea persoanelor au lăsat comentarii din ce în ce mai răutăcioase.

 

View this post on Instagram

 

A love like this

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

„Este o comparație evidentă cu relația ei cu Leo. Nu pot să cred că postează așa ceva, cineva să o oprească”, scria un fan.

„Leo te vrea doar pentru corpul tău”, scria alt fan.

Și atunci Camila a luat atitudine, răspunsul ei fiind unul foarte bun.

„Am citit câteva comentarii și Doamne, oamenii sunt atât de plini de furie la adresa altor oameni despre care nu cunosc nimic. Sper să trăiască cu mai puțină ură și să învețe să își ocupe timpul cu altceva.”, a scris aceasta.