Fashion

Campania Balenciaga pentru sezonul Toamnă/Iarnă. Povești de dragoste în Paris

ioana pana
July 19, 2019 16:55 PM

Brandului Balenciaga îi pot fi atribuite multe adjective, de la extravagant, surprinzător, până chiar și la bizar, însă niciodată nu va putea fi catalogat drept previzibil. Lucrul acesta se resimte atât pe podiumuri, când ocazional suntem surprinși de niște crocși reinterpretați cu platformă și aplicații, dar și în campanii.

Pe aceeasi temaCampania Gucci AW19, o mini capodoperă cinematografică

Campania Balenciaga pentru sezonul Toamnă/Iarnă

Dacă în toamna lui 2018 Demna Gvasalia a optat pentru o campanie concepută de la ideea de paparazzi shots, iar în primăvara acestui an a avut ca inspirație modelele CGI (Computer Generated Imagery), iată că pentru sezonul acesta a optat pentru un imaginar vizual mai firesc și tangibil.

Povești de dragoste în Paris

Campania AW19 surprinde mai multe cupluri pariziene, tema principală fiind dragostea. Astfel, în unele fotografii, partenerii poartă chiar aceleași haine, pentru ca în altele vestimentația să fie complementară. Vedetele sezonului sunt gecile supradimensionate în culori vibrante, jeanșii evazați, paltoanele, botinele cu bot pătrat, sandalele cu toc cilindric și dresurile imprimate.

Greg Finck a surprins iubirea cuplurilor diverse

Punându-se accentul pe diversitate, cuplurile au fost hetero și homosexuale, și de asemenea interrasiale. Chimia personajelor a fost capturată de unul dintre cei mai pricepuți fotografi din domeniu, Greg Finck, cunoscut pentru pictorialele de nuntă senzaționale pe care le face. Astfel, fie că se aflau pe malul Senei, într-o cafenea cochetă, sau pe o bancă în parc, iubirea transmisă este de-a dreptul mișcătoare.

Urmărește galeria foto pentru a vedea campania Balenciaga Toamnă/Iarnă 2019.