News

Canadienii nu îi vor pe Meghan Markle și Prințul Harry! Care este motivul

iulia.statie
January 17, 2020 15:58 PM

Majoritatea canadienilor sunt împăcați cu șederea lui Meghan Markle și a Prințului Harry, atâta vreme cât nu trebuie să plătească pentru ei.

Pe aceeasi temaUnde locuia Meghan Markle înainte de a se căsători cu prințul Harry

Mai exact, jumătate dintre cei supuși unui chestionar de către Angus Reid Institute au dezvăluit că nu le pasă dacă Ducii de Sussex se vor muta în Canada definitiv, în timp ce 39% s-au arătat doritori de a-i primi.

Canadienii nu îi vor pe Meghan Markle și Prințul Harry! Care este motivul

Mai mult, 5% va trebui să îi ajute pe cei doi prin a plăti taxe ce îi va ajuta pe Duci să aibă tot ce își doresc, iar ei vor achita doar 75% din nevoi.

Răspunsurile pe regiuni au fost extrem de diverse, însă Meghan și Harry ar trebui să fie sfătuiți prin a sta departe de Quebec. Locuitorii de acolo au dezvăluit că ar fi supărați dacă aceștia s-ar muta definitiv în Canada.

Mai mult, canadienii au dezvăluit că și-au dat interesul privind ultimele știri privind scandalul din Familia Regală. Mai mulți rezidenți în vârstă s-au arătat interesanți, în timp ce 88% din cei în vârstă de peste 55 au recunoscut că sunt captivați.

Pe lângă acest scandal, Harry rămâne membrul preferat de canadieni din Familia Regală. Acesta a obținut cu 1% mai mult ca fratele său mai mare. Totuși, Ducele de Cambridge pare să fie preferat de cei mai în vârstă.

Se pare că 66% dintre oamenii supuși acestui chestionar au dezvăluit că Casa Regală își pierde din relevanță, doar 4% nefiind de acord cu acest lucru. Totuși, 61% încă susțin ca Regina să rămână pe poziția sa, potrivit pagesix.com.

Institutul a intitulat ultima perioadă a Familiei Regale ca: „scandaluri, conflicte publice mai degrabă perfecte pentru o dramă TV decât pentru viața reală.”

Aceste rezultate vin imediat după cea mai mare publicație din Canada, The Globe and Mail, a publicat un articol în care expunea motivele pentru care ideea Ducilor de a se muta nu este una bună, ei nefiind bine primiți de către canadieni.