News

Când începe sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite, transmisă de Antena 1

raluca.oprea
February 23, 2020 10:05 AM

Chefi la cuţite este, probabil, cel mai de succes show de la Antena 1. După 7 sezoane care au ţinut publicul cu sufletul la gură, mulţi se întreabă când va începe şi sezonul 8 al emisiunii.

Antena 1 a avut în această lună preselecţii în Iaşi, Cluj, Timişoara şi Bucureşti, unde au venit toţi bucătarii profesionişti sau amatori care consideră că ar putea pune mâna pe marele premiu de la Chefi la Cuţite.

Până atunci, drumul e lung, iar dacă vor trece de casting, trebuie să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, iar din precedentele sezoane ştim că nu e deloc simplu să faci asta.

Când începe Chefi la Cuţite sezonul 8 şi ce premiu este pus la bătaie

Premiul din marea finală este de 30.000 de euro, la fel ca în sezonul 7, când Alexandru Comerzan a reuşit să iasă câştigătorul show-ului prezentat de Gina Pistol.

În ceea ce priveşte data la care va fi lansat sezonul 8 al Chefi la Cuţite, Antena 1 nu a oferit prea multe detalii. Tot ce se ştie este că filmările vor începe curând şi că emisiunea nu va fi transmisă la TV, cel mai probabil, până când nu se termină Asia Express, show care este difuzatduminică luni şi marţi, de la ora 20.00.

Înainte de începerea filmărilor. chef Florin Dumitrescu făcuse apel la oameni să se înscrie la preselecţii, întrucât îşi doreşte să ajungă cu un om în finală.

„Luna februarie este luna Chefi la cuțite, căci începem preselecțiile pentru sezonul 8. Invitãm cât mai mulți doritori să participe, poate ajung la mine în echipă și câștigăîmpreună. Deja am două sezoane de când nu am mai avut om în finală!”, spunea chef Dumitrescu. 

Ce s-a întâmplat în sezonul 7 din Chefi la Cuţite

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la Cuţite a fost câştigat de Alexandru Comerzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, care s-a impus în marea finală contra celor doi bucătari din echipa lui Sorin Bontea, Bobby şi Alex.

Comerzan are o poveste de viaţă impresionantă. La 15 ani a plecat alături de familia sa din Republica Moldova în Italia. Încă de mic a vrut să devină bucătar, dar tatăl său nu a fost de acord, nefiind convins că este o meserie bună pentru fiul său.

Chiar şi aşa, Alexandru s-a înscris la o şcoală profesională de bucătari şi a muncit din greu. În primii ani într-un restaurant, el a trebuit să cureţe morcovi, spanac şi cartofi până să ajungă la nivelul de ajutor de bucătar-şef.

În prezent, acesta este bucătar la un restaurant de lux din Chişinău.