News

Când își vor întemeia o famile Priyanka Chopra și Nick Jonas

iulia.statie
March 28, 2020 13:04 PM

A întemeia o familie este un gând ce le trece prin cap celor două staruri, însă acest lucru nu înseamnă că vom avea vești despre un viitor bebeluș prea curând.

Pe aceeasi temaCe poreclă drăguţă are Nick Jonas pentru soţia lui, Priyanka Chopra

Când își vor întemeia o famile Priyanka Chopra și Nick Jonas

Într-un interviu cu Tatler, actrița în vârstă de 37 de ani a discutat deschis despre ideea de a începe o familie cu soțul ei. „Anul acesta chiar m-a luat cu asalt cu privire la munca pe care o fac și pe care o voi face. Dar a întemeia o familie este un lucru important pentru mine și mereu a fost. Este clar ceva ce mi-aș dori să fac și sper că oricând Dumnezeu decide că este timpul potrivit, se va întâmpla.”, a dezvăluit Prriyanka.

Cu Nick pregătindu-se pentru turneul său Jonas Brothers Happiness Begins și Chopra fiind ocupată cu multitudinea de proiecte la Hollywood, actrița a povestit și care este secretul lor pentru a rămâne apropiați unul de celălalt.

 

View this post on Instagram

 

😲💗💗 @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

„Nu trec mai mult de 2 sau 3 săptămâni fără a ne vedea. Acesta este o regulă. Altfel este greu, dacă ai de muncă trebuie să prioritizezi relația.”, a spus aceasta.

Deși cei doi nu se grăbesc în a-și întemeia o familie, se zvonește că Joe Jonas și Sophie Turner așteaptă primul lor copil. „Mereu au avut în plan să aibă copii și să își facă o familie. Ei mereu au știut că vor bebeluși.”, a spus o sursă pentru Us Weekly.