News

Când s-au logodit Meghan Markle și Prințul Harry! Adevărul este altul față de cel pe care îl știau fanii

iulia.statie
January 14, 2021 10:40 AM

În 2017, Meghan Markle și Prințul Harry participau la Invictus Games din Toronto, fiind primul eveniment oficial la care veneau ca și un cuplu, arătându-le tuturor cât de serioasă este relația lor.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie! Aceștia au fost alungați

Când a cerut-o Prințul Harry în căsătorie pe Meghan Markle

Cei doi au părut extrem de îndrăgostiți la acel eveniment, dar mulți nu știau ce secret ascundeau cei doi. Se pare că aceștia erau deja logodiți. Acest mister a fost dezvăluit, la fel ca multe altele, în cartea numită ’Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’.

Dacă stăm să ne gândim mai bine, Meghan le-a oferit fanilor un mic indiciu la acel moment. Iconica cămașă albă pe care a ales să o poarte pentru acel eveniment se numea ‚Husband Shirt’ și făcea parte din colecția prietenei sale designer, Misha Nonoo.

Cei doi și-au anunțat logodna la doar câteva luni mai târziu, în noiembrie 2017. În timpul unui interviu oficial, Harry a ținut detaliile secrete despre cererea în căsătorie: „S-a întâmplat acum câteva săptămâni, mai devreme în această lună, aici, la cabana noastră, a fost doar o noapte normală pentru noi.”

Cum țineau cei doi legătura

Pe lângă faptul că autorii au dezvăluit că aceștia erau deja logodiți, ei au vorbit și de faptul că Ducele și Ducesa de Sussex aveau conturi secrete de social media pentru a ține legătura unul cu celălalt.

„Deși a povestit cum și-a petrecut timpul la Londra pe rețelele de socializare, Meghan știa că trebuie să păstreze întâlnirile un secret. Dar indiciile erau acolo. Cam la prima întâlnire, ea a început să urmărească un cont de Instagram misterios cu numele de SpikeyMau5. Pentru că nu avea fotografie de profil, pentru urmăritori nu a însemnat nimic, dar, de fapt, era contul privat al lui Harry.”, au explicat cei doi autori.

„Mult mai îndrăzneață a fost postarea publică făcută de Meghan în seara primei lor întâlniri: o fotografie cu o bomboană Love Hearts ce avea inscripția Kiss Me, ea folosind descrierea ‚Lovehearts în Londra. Deși nu avea sens pentru nimeni altcineva, Harry a primit mesajul.”, au spus autorii.