News

Când se va naște copilul fostului Principe Nicolae și al Alinei Binder

iulia.statie
July 7, 2020 17:17 PM

Există un motiv uriaș pentru ca fanii să sărbătorească în timpul pandemiei de coronavirus. Un bebeluș regal va veni pe lume anul acesta, iar admiratorii Familiei Regale s-au bucurat nespus.

Pe aceeasi temaCum a cerut-o Principele Nicolae pe Alina Binder de soție! „Am decis să o cer în căsătorie puțin altfel”

Alina-Maria Binder și Principele Nicolae vor deveni părinți

După ce Kate Middleton și Prințul William l-au primit în familia lor pe cel de-al treilea copil, Prințul Louis, în 2018, iar Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, s-a născut în 2019, mai există un bebeluș regal ce se va naște în toamna anului 2020.

Nicholae Medforth-Mills bucura pe toată lumea atunci când anunța, în urmă cu puțin timp, că el și soția sa, Alina-Maria Binder, așteaptă un bebeluș. Cei doi s-au căsătorit în 2018, la Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la eveniment.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, a fost mesajul acestuia.

Scandalul ce a șocat țara

Nicolae Medforth-Mills primea titlul de Principe în 2010, dar în 2015, Regele Mihai decidea să îi retragă titlul acestuia și să îl excludă din linia de succesiune a Coroanei. Nicolae fusese implicat într-o situație controversată, anume o relație cu o femeie pe nume Nicoleta Cîrjan, ce a rămas însărcinată și a susținut că fetița ei este a fostului Principe. După trei ani, el a recunoscut micuța ca fiind a sa, potrivit publicației Libertatea.

”În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.”, a spus el.

 „Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, scria în trecut Nicholas Medforth-Mills pe Facebook

De asemenea, în urma deciziei bunicului său, acesta transmitea un mesaj dureros printr-un comunicat dezvăluit de Casa Regală.

„Duminică, 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai I, bunicul meu, a luat decizia de a-mi retrage titlul de Principe al României şi locul în Linia de Succesiune la Coroana României. Această decizie, pe care mi-o asum, vine în urma unei perioade în care am reflectat la viitorul ţării şi Casei noastre, precum şi la rolul pe care eu îl pot avea în propăşirea lor.”, spunea fostul Principe.

„Poziţia de Principe al României şi prezenţa în Linia de Succesiune la Coroana României impun un mod de a-mi conduce viaţa pe care găsesc dificil să îl accept. De aceea, cu multă durere în suflet, consider că decizia Majestăţii Sale Regelui este binevenită pentru mine. Voi căuta, în viitor, să-mi servesc idealurile şi principiile în alt mod.”, se arată în comunicatul transmis de Casa Regală.