Fashion

Când va avea loc prezentarea de modă Savage x Fenty

iulia.statie
September 18, 2020 17:24 PM

Uită de orice alt show pentru că prezentarea Savage x Fenty se întoarce și are multe surprize, printre care artiști de succes și lenjerie intimă fantezistă, marca Rihanna.

Pe aceeasi temaBrandul Fenty a fost nominalizat anul acesta la Fashion Awards

Savage x Fenty se întoarce

Numită oficial The Savage X Fenty Show Vol. 2, prezentarea va fi lansată pe Amazon Prime Video pe 2 octombrie și va fi, fără îndoială, mult mai mult decât un simplu show de modă. În spectacol va fi lansată colecția de toamnă 2020 Fenty, iar RiRi va avea rolul de producător executiv, dar și director creativ. Ce artiști uriași vom vedea? Rosalia, Travis Scott, Bad Bunny, Ella Mai, Miguel, Mustard și Roddy Ricch.

Pe lângă acest lucru, modelele favorite ale brand-ului se vor întoarce, printre care Bella Hadid, Cara Delevingne, Normani și Paloma Elsesser. Nici lista invitaților nu este de uitat, căci personalitățile de la Hollywood nu vor să rateze acest eveniment uriaș. Potrivit Refinery29, vor participa staruri ca Lizzo, Demi Moore, Erika Jayne, Irina Shayk, Laura Harrier, Paris Hilton, Rico Nasty, Shea Couleé, Willow Smith și Jaida Essence Hall.

Rihanna a făcut anunțul extrem de așteptat printr-o postare pe Instagram, dezvăluind un videoclip de prezentare inedit. Și de data aceasta, vedeta ne-a demonstrat că pregătește o experiență vizuală pe care nimeni nu trebuie să o rateze.

Printr-un comunicat aflăm că spectacolul va fi unul ce se va ridica la înălțimea așteptărilor tuturor, cu multe situații neașteptate și un stil ce împinge limitele individualității. Cât despre piesele lansate de cântăreață, fanii le pot cumpăra de pe site-ul Savage x Fenty, dar și Amazon.

 

View this post on Instagram

 

❗️#SAVAGEXFENTYSHOW VOL. 2❗️It’s going down OCT 2 on @amazonprimevideo! @savagexfenty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

De ce sunt show-urile Savage x Fenty apreciate?

De ce sunt show-urile Rihannei atât de apreciate? Nu există rigiditate atunci când vine vorba de standardele de frumusețe pe care artista le include în prezentările ei, căci modelele de toate mărimile, vârstele și etnicitățile arată extraordinar împreună.

În trecut și Bella Hadid vorbea despre faptul că niciodată nu s-a simțit încrezătoare atunci când defila în lenjerie intimă, până a o cunoaște pe cântăreață.

„Rihanna este minunată. Pentru mine, a fost prima oară pe podium când m-am simțit sexy. Atunci când am fost model pentru Fenty, eram și pentru alte show-uri ale diferitelor brand-uri de lenjerie și niciodată nu m-am simțit puternică.”, povestea modelul în trecut.