News

Când va fi botezat copilul lui Meghan Markle și Prințul Harry

andreea voicu
June 17, 2019 10:24 AM

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru prima dată la începutul lunii mai. Ducesa de Sussex a adus pe lume un băiețel, care a primit numele Archie.

Pe aceeasi temaFotografia emoționantă publicată de Prințul Harry și Meghan Markle cu micuțul Archie

Acum, Ducii de Sussex se pregătesc de botezul micuțului lor. Pregătirile sunt în toi, ținând cont că evenimentul va avea loc luna viitoare.

Când va fi botezat copilul lui Meghan Markle și Prințul Harry

De data aceasta, Prințul Harry și Meghan Markle vor respecta tradiția regală. Cel mai nou membru al familiei va avea parte de o ceremonie ca la carte, asemănătoare celeia de care s-au bucurat și tatăl și unchiul lui, Prinții Harry și William.

Potrivit Mirror, ceremonia de creștinare va avea loc la Capela St. George de la Castelul Windsor, acolo unde părinții celui mic s-au și căsătorit în luna mai 2018. Botezul va avea loc când bebelușul Archie va împlini două luni.

Pentru slujba de creștinare, Archie va purta o replică a unei rochii de botez, comandată pentru prima dată de Regina Victoria, la creștinarea primului ei copil, Prințesa Victoria, în 1841.

Până acum, rochia originală a fost îmbrăcată de 62 de copii regali, printre care Prințul William și Prințul Harry.

La marele eveniment vor lua parte majoritatea membrilor familiei regale britanice. Marea absentă de la botez s-ar putea să fie Regina Elisabeta. Se speculează că Suverana va lipsi de la botezul strănepotului său, din cauza unor îndatoriri regale.

Ceremonia va fi oficiată de către Conducătorul Colegiului de Preoți din Windsor, David Conner și de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Acesta din urmă a botezat-o și pe Meghan Markle, atunci când fosta actriță americană a trecut de la religia protestantă la cea anglicană, cu doar două luni înainte de a se căsători cu Prințul Harry. Momentan nu se știe cine vor fi nașii micuțului Archie.

Sursa: Mirror