News

Când vor avea un bebeluș Justin Bieber și Hailey Bieber

iulia.statie
May 12, 2020 12:10 PM

Justin Bieber și Hailey Bieber vor aniversa 2 ani de la nuntă în această toamnă, însă, cei doi nu plănuiesc să aibă prea curând un bebeluș.

Pe aceeasi temaDe ce s-a însurat Justin Bieber cu Hailey Baldwin? Motivul e unul uluitor

Când vor avea un bebeluș Justin Bieber și Hailey Bieber

„Justin și Hailey le-au spus apropiaților că nu își doresc un bebeluș în viitorul apropiat. Probabil va dura mai mult de 3 ani. Ei simt că bebelușul nu este în planul lui Dumnezeu privind relația lor acum, însă, eventual, în timp, vor adora să aibă un copil.”, a dezvăluit o sursă în exclusivitate pentru HollywoodLife.

Cuplul este înconjurat de copii, căci Justin a ales să stea în izolare cu soția sa, surioara lui, Bay, în vârstă de 1 an, fratele lui, Jaxon, 10 ani și surorile lui, Jazmyn, 11 și Allie, 12. „Ambii adoră copiii iar lui Hailey îi place să îl observe comportamentul lui Justin în jurul fraților mai mici. Se gândesc la un bebe, dar nu acum. Ei vor doar să aibă un mariaj puternic momentan.”, a adăugat sursa.

Relația lor a devenit mai puternică ca niciodată în carantină, iar cei doi țin o emisiune live pe Facebook, numită ‚The Biebers on Watch’. Mai mult, turul lui Justin, ‚Changes’, a fost anulat.

Cântărețul a mai vorbit în trecut despre bebeluși, într-o descriere pe Instagram, făcută pentru a o sărbători pe soția sa. „La mulți ani, iubito! Mă faci să fiu mai bun în fiecare zi. Modul în care îți trăiești viața este așa atractiv…sezonul următor: bebeluși!”, a scris el pe 22 noiembrie.

Mai mult, fanii au fost extrem de atenți la faptul că în melodia ‚All Around Me’ se aud sunete de bebeluși, fiind convinși că artistul este pregătit să aibă un copil.

Deși aceștia nu vor să aibă un copil în viitorul apropiat, ne putem pregăti pentru bebelușul Alaiei Baldwin, sora lui Hailey. Aceasta a anunțat că ea și soțul ei, Andrew Aronow, își vor mări familia în august!