News

Cântăreaţă de muzică populară Georgiana Lobonţ, însărcinată pentru a doua oară deși medicii i-au spus că nu va reuși

Verdict.ro
March 13, 2019 10:09 AM

Cântăreaţă de muzică populară Georgiana Lobonţ, însărcinată pentru a doua oară deși medicii i-au spus că nu va reuși. După primul copil, un băiețel, iată că urmează şi al doilea, căci este însărcinată din nou, de această dată purtând o fetiță.

Cântăreaţă de muzică populară Georgiana Lobonţ, însărcinată pentru a doua oară deși medicii i-au spus că nu va reuși

Georgiana Lobonţ, cântăreaţă de muzică populară, a adus pe lume un băieţel în urmă cu mai bine de un an, iar acum urmează să aibă şi o fetiţă. Este însărcinată în aproape opt luni şi se declară în culmea fericirii.

„Fetiţă, Irina Maria, am şapte luni jumate. Mi s-a spus că pentru o perioadă de timp nu voi putea deveni mamă. Am trecut printr-o perioadă de cumpănă. Am avut norocul de la Dumnezeu pentru că doar într-o lună s-a întâmplat treaba asta. Am început un tratament.

Citește și: Cum se va numi băiețelul Simonei Gherghe!

Când s-a terminat tratamentul am aşteptat şi efectiv nu venea menstruaţia. L-am trimis pe soţul meu să ia un test. Mă consola. Zisesem că o să înfiem. Dumnezeu ne-a dat doi copii. Primul a fost băieţelul. Am transpirat din cap până în picioare când am văzut liniuţele pe test”, a spus Georgiana Lobonţ la Antena Stars, potrivit Spy News.

Citește și: Alina Pușcaș, despre a treia sarcină: „Îmi este zilnic rău”