News

Cântăreața Dua Lipa și iubitul ei, Anwar Hadid, s-au despărțit! Cum au încercat să-și salveze relația

maria.apostol
December 21, 2021 14:16 PM

Nu este prima despărțire între cei doi, însă de data aceasta pare să fie pentru totdeauna, după cum spun apropiați ai cuplului.

Potrivit mai multor publicații mondene din Marea Britanie, autoarea hitului Electricity și modelul în vârstă de 22 de ani nu au putut să-și salveze relația, deși ar fi luat anterior o pauză și ar fi purtat discuții pe această temă.

La începutul lunii, presa din Marea Britanie nota că povestea lor de iubire ar fi pe sfârșite.

La aniversarea de un an, Dua Lipa i-a făcut o declarație de dragoste siropoasă lui Hadid. Spunându-i, pe contul său de Instagram, că nimic nu-i mai frumos decât să fie cu el.

Nu este nimic mai frumos și mai dulce decât să fiu cu tine 365 de zile din an”, a scris aceasta.

Care a fost motivul despărțirii

Atât mama lui Anwar, Yolanda Hadid, cât și cele două surori, modelele Gigi și Bella, o plăceau pe artistă. De multe ori ieșeau împreună și-și lăsau, reciproc, complimente admirative pe conturile de pe rețelele de socializare.

Se pare că, luna trecută, cei doi au luat decizia de a se despărți pentru că „a duce o relație la distanță, ce implică prea multe călătorii, a părut a fi dificil”, potrivit sursei citate.

Relația celor doi a început după ce, în 2019, Anwar a rugat-o pe sora sa, Gigi, să i-o prezinte pe Dua. Artista a acceptat o întâlnire cu Anwar pentru că și ea era una dintre fanele fratelului lui Gigi.

Dua Lipa s-a răsfățat cu o vacanță

Zilele acestea, Dua Lipa se relaxează împreună cu prietenele ei într-o scurtă vacanță înainte de Crăciun.

Pe contul ei de Instagram, artista a publicat mai multe fotografii senzuale, spre încântarea celor peste 70 de milioane de fani care o urmăresc pe această platformă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) 

Cântăreața arată senzațional în costum de baie și cizme de blană, la Soho Farmhouse în Oxfordshire.