News

Cântăreața Jessie J este devastată după ce a pierdut sarcina! Cum s-a întâmplat tragedia

maria.apostol
November 26, 2021 12:05 PM

Cântăreața în vârstă de 33 de ani își dorea foarte mult să devină mamă, chiar dacă recent s-a despărțit de iubit. Când a aflat că este însărcinată, Jessie J nu a împărtășit vestea, însă nu a durat mult și totul s-a transformat într-o tragedie. 

Jessie J a oferit pe Instagram detalii despre cele mai grele momente din viața ei. Artista a mărturisit că a pierdut sarcina despre care nu se știa în mod public. Asta după ce a decis „să devină mamă pe cont propriu”, cu ajutorul medicinei. Și, deși reușise să rămână însărcinată, bucuria ei a fost, din păcate, de scurtă durată.

Ieri dimineață râdeam cu o prietenă în timp ce îi spuneam că nu știu cum o să duc concertul din LA fără a le spune tuturor celor din public că sunt însărcinată. Ieri după-amiază mă gândeam cum să țin spectacolul fără să izbucnesc… după ce am mers la a treia ecografie și mi s-a spus că nu se mai poate detecta nicio bătaie de inimă.

În dimineața asta simt că nu am niciun control asupra propriilor mele emoții. Poate o să regret postarea asa sau poate nu. Nici nu știu. Ceea ce știu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că vreau să evit acest proces, ci pentru că asta mă va ajuta. Am avut două show-uri în doi ani, iar sufletul meu are nevoie de asta. Cu atât mai mult astăzi„, a dezvăluit Jessie despre cum i s-a schimbat viața în doar câteva ore.

Jessie J nu are noroc în dragoste

În luna octombrie, cântăreața s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham, după doar șapte luni de relație.

Artista în vârstă de 32 de ani nu pare să nu aibă prea mult noroc în dragoste. După despărțirea de actorul Chaning Tatum, ea părea să-și fi găsit dragostea în brațele dansatorului Max Pham. Cei doi au decis recent să se despartă amiabil.

Deschisă, fericită și îndrăgostită de mine. Eu și Max suntem doar prieteni de ceva timp. Nu s-a întâmplat nimic dramatic. Este un bărbat minunat. Ne respectăm și ne iubim reciproc, dar am decis să fim doar prieteni”, a scris ea pe Instagram.