News

Cântăreața Kylie Minogue o acuză pe Kylie Jenner că i-a furat ”brandul” care a făcut-o miliardară!

maria.apostol
June 8, 2022 15:08 PM

În urmă cu mai mulți ani, cântăreața australiană, care deține inclusiv o companie de produse cosmetice, a dat-o în judecată pe Kylie Jenner pentru că a folosit același nume pentru brandul ei de haine și produse de îngrijire. 

Atât Kylie Minogue, cât și Kylie Jenner, au vrut să-și numească gama de produse cosmetice „Kylie”. Însă popstarul a câștigat drepturile în instanță împotriva surorii lui Kim Kardashian, Kylie Jenner.

Cântăreața în vârstă de 54 de ani a fost invitată recent în cadrul unui show TV, unde a comentat disputa pe care a avut-o cu rivala ei.

Așadar, Kylie Minogue a spus că lupta ei în instanță cu Kylie Jenner, pentru deținerea mărcii comerciale „Kylie” a fost „doar o afacere”.

Toată viața mi-am protejat brandul personal și am muncit ca să mi-l construiesc. Trebuia să fac asta…”, a mărturisit artista.

Lovitură dură pentru Kylie Jenner

Deși cele două dive se concentrează pe cosmetice, produsele lor arată destul de diferit. 

Kylie Minogue a optat pentru o tematică luminoasă, de vară, care amintește de petreceri tropicale. În timp ce Kylie Jenner a optat pentru tonuri neutre. Kylie Jenner a aplicat în anul 2014 pentru mărcile comerciale „Kylie” pentru produsele sale de cosmetică și îmbrăcăminte.

Reprezentanții cântăreței australiene au trimis deja la Oficiului SUA pentru Brevete și Mărci o listă a motivelor pentru care marca nu ar trebui acordată lui Jenner. În schimb, ei au definit-0  ca ”artist de performanță internațional, activist de cancer umanitar si de sân, cunoscută de fanii ei din intreaga lume drept ‘Kylie’.

Ulterior, Oficiul de Brevete a respins cererea lui Jenner în februarie 2017, care a făcut apel împotriva acestei decizii.

Mezina familiei Kardashian a devenit bogată de la compania ei, evaluată la aproximativ 1.2 miliarde de dolari. În 2019, ea a vândut 51% din companie către Coty pentru 600 de milioane de dolari.