News

Cântărețul Matteo, devenit star în Asia datorită unei melodii din 2013

Verdict.ro
February 11, 2019 14:11 PM

Matteo a devenit peste noapte un star în țări din Asia precum China, Thailanda, Malaezia sau India. Single-ul „Panama”, lansat în 2013, a devenit un fenomen, generând o adevărată nebunie online, scrie Eva.ro.

Cântărețul Matteo, devenit star în Asia datorită unei melodii din 2013

A strâns până acum peste 96 milioane de vizualizari, 60 milioane dintre ele fiind adunate în doar șase luni. Single-ul a devenit una dintre cele mai căutate și ascultate piese în Asia.

Fenomenul care a provocat acest succes și care l-a uluit chiar și pe artist se numește „Panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulețe în care dansează pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat naștere în mediul online, iar asta a dus și la creșterea vizualizărilor piesei într-un numar semnificativ.

Citește și: Bărbații din viața Deliei: Cu ei s-a iubit artista

Anul 2018 a fost un an foarte bun pentru artist. Succesul lui Matteo a atins cote maxime la începutul lunii februarie, când a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards.

În cadrul show-ului, Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.

Matteo, unul dintre bărbații din viața Deliei Matache

Matteo și Delia au avut o relație frumoasă în perioada 2006 – 2008. Nici după ce s-au despărțit, cuplul nu a încetat colaborările muzicale.

Cu toate acestea, după doi ani de zile, Delia și Matteo au simțit că nu se mai potrivesc și că relația lor nu le mai este benefică, așa că i-au pus punct fără mare tam-tam.

Citește și: Alina Chivulescu refuză să îmbrace rochia de mireasă! Care este motivul