News

Cara Delevingne, anunț surprinzător cu privire la orientarea ei sexuală

iulia.statie
June 6, 2020 13:33 PM

După ce Lili Reinhart a dezvăluit că este bisexuală, acum Cara Delevingne a făcut un anunț surprinzător cu privire la orientarea sa sexuală.

Cara Delevigne a anunțat că este pansexuală

Zilele trecute, Lili anunța pe Instagram că este bisexuală, în timp ce le povestea fanilor că va participa la un protest pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la evenimentele nefericite ce s-au întâmplat recent în America. „Deși nu am anunțat public înainte, sunt o mândră femeie bisexuală. Și o să merg la acest protest astăzi. Vă rog să vă alăturați.”, a zis ea. Acesta anunț a venit imediat după ce s-a aflat că ea și colegul și iubitul său, Cole Sprouse, s-au despărțit.

Acum, a fost rândul Carei Delevingne să facă un anunț surprinzător, deși, vedeta a fost extrem de deschisă de-a lungul anilor cu orientarea ei sexuală, declarând de mai multe ori că este bisexuală.

În cadrul unui interviu Variety, vedeta a dezvăluit că este pansexuală, adică se simte atrasă emoțional de oamenii de tot felul, fără a conta sexul. „Voi rămâne mereu pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană și așa rămâne. Sunt atrasă de persoane, nu de sexul lor.”, a explicat ea.

„Eu m-am schimbat foarte mult. Mă simt mereu diferit. Uneori sunt mai feminină, alteori mă simt mai mult ca un bărbat.”, a continuat Cara.

Cara nu și-a ascuns orientarea sexuală niciodată, fiind un adevărat exemplu pentru toți și vorbind mereu cu presa despre ce o atrage. Nu doar aceasta a dezvăluit că este pansexuală, ci și vedete ca Janelle Monae, Bella Throne și Joe Lycett au ales să vorbească despre acest lucru.

Cara s-a despărțit recent de iubita ei, Ashley Benson. Cele două au fost surprinse în ipostaze tandre în vara anului 2019, însă, și-au făcut relația publică abia în iunie 2019, când modelul a postat un videoclip în care apărea sărutându-și iubita. Din păcate, o sursă au dezvăluit că relația nu a avut succes, șocând pe toată lumea.

„Cara și Ashley mereu au avut urcușurile și coborâșurile lor, însă acum totul s-a sfârșit. Relația lor s-a destrămat.”, a explicat sursa.