Fashion

Cara Delevingne colaborează cu Balmain pentru o colecţie de genţi

andreea voicu
May 31, 2019 16:49 PM

Cara Delevingne este unul dintre cele mai bine cotate modele din prezent. Britanica în vârstă de 26 de ani a activat ca model de la vârsta de 16 ani, obţinând recunoaştere internaţională. De-a lungul timpului a fost de mai multe ori imaginea casei Burberry încă din anul 2010, dar a colaborat şi cu Chanel, Saint Laurent sau Stella McCartney.

Pe aceeasi temaCara Delevingne, imaginea noii colecții Puma

Adorată pentru look-ul său fresh şi o atitudine nonşalantă, Cara a devenit încet, încet un manechin popular, ea fiind urmărită la fiecare eveniment monden.

Cara Delevingne colaborează cu Balmain pentru o colecţie de genţi

Acum, Cara Delevingne a ajuns să colaboreze cu casa de modă Balmain pentru o colecţie-capsulă de genţi. Nu este un secret pentru nimeni că vedeta este prietenă bună cu Olivier Rousteing, designer de modă francez şi directorul de creație al casei de modă Balmain.

Cara Delevingne apare în campania publicitară Balmain în imagini alb-negru, reamintind de fotografiile iconice ale lui Janet Jackson de la începutul anilor ’90.

„Mereu m-am bucurat de chimia specială pe care o împart cu prietena mea, Cara.  Este o legătură care este mai mult decât evidentă în numeroasele fotografii și videoclipuri realizate în ultimii ani, capturarea îmbrățișărilor noastre spontane, a sărutărilor și, desigur, a râsetelor nesfârșite”, a declarat Rousteing, într-o comunicat de presă. 

Actriţa prezintă trei modele noi de genţi pentru colecţia toamnă-iarnă 2019: Romeo şi Twist, ambele lansate pe 23 mai, şi BBag care va fi disponibilă de la jumătatea lunii iulie. Genţile au o bază clasică din piele neagră, mată, cu curele groase și accente aurii. 

„Odată ce am văzut ideile lui Olivier, știam că suntem pe aceeași pagină şi că am avut nevoie doar de feedback minim pentru ca aceasta să fie exact ceea ce am imaginat”, a declarat ea pentru Vogue.

Sursa: fashionista.com, Courtesy of Balmain

Aceasta nu este prima dată când Delevingne colaborează cu o marcă de renume pentru o colecţie de genţi. Supermodelul a colaborat cu brandul britanic „Mulberry” în 2014, pentru o linie de rucsacuri, inspirate din tatuajele actriţei. 

Colecţia întreagă Balmain x Delevingne va fi lansată pe 4 iunie.