News

Cara Delevingne și Ashley Benson poartă inele identice! S-au logodit?

andreea voicu
July 11, 2019 11:54 AM

Cara Delevingne și Ashley Benson sunt din în ce mai îndrăgostite, iar fanii susțin că cele două s-ar fi logodit recent. Divele au fost surprinse în vacanță purtând inele identice.

Pe aceeasi temaCara Delevingne și Ashley Benson și-au confirmat relația pe Instagram

Cara Delevingne și Ashley Benson poartă inele identice! S-au logodit?

Cara Delevingne și Ashley Benson s-au relaxat în Saint Tropez săptămâna trecută și au fost văzute purtând verighete pe degetul inelar. Imaginile cu cele două circulă pe internet, însă acestea nu au confirmat sau infirmat aceste zvonuri.

Cara și Ashley formează un cuplu din august 2018, dar au preferat să fie discrete în ceea ce privește relația lor. Abia anul acesta, actrița și-a făcut publică povestea de iubire cu Ashley.

Cara Delevingne a participat la cea de-a 50-a aniversare a Revoltei de la Stonewall, eveniment care marchează începutul luptei pentru drepturile comunității LGBT, acolo unde a ținut un discurs.

‘Nu știu, pentru că este luna Pride, sunt 50 de ani de la Stonewall, dar și un an de când suntem împreună, deci de ce nu?’, a mărturisit Cara.

 

View this post on Instagram

 

People are saying that #CaraDelevingne & #AshleyBenson are engaged because of these pictures ✨ After celebrating their one-year dating anniversary last month, the couple was spotted vacationing together in Saint Tropez Monday both sporting bands on their ring fingers ✨ Do you think they’re engaged ?!?! ✨ follow (@sheagossipqueen ) for more. #tea #drama #follow #explore #explorepage #opinions #gossip #new #thoughts #comments #concerns #news #engaged #engagementphotos

A post shared by Gossip Queen ✨ (@sheagossipqueen) on