News

Cardi B a anulat oficial divorțul de Offset

iulia.statie
November 3, 2020 12:34 PM

Cardi B a decis să nu mai divorțeze.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan, detalii despre divorț și despre viața ca mamă singură

Cardi B și Offset nu mai divorțează

Luni, un judecător din Fulton, Georgia, a respins cazul, la aproape două luni după ce rapperița în vârstă de 28 de ani a depus actele pentru a divorța de soțul ei. Noile știri nu sunt surprinzătoare, deoarece aceștia, ce au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani, pe nume Kulture Kiari, au petrecut foarte mult timp încă de la ziua de naștere a artistei, ce a avut loc la începutul lui octombrie.

De asemenea, Cardi B și-a petrecut ultima lună apărându-și partenerul de fanii ce erau supărați și simțeau să îi lase comentarii jignitoare.

„Dacă vreau să iau o pauză de la el și să decid să rezolv problemele, așa se întâmplă într-o relație normală. Dacă vreau să merg la extrem și să îl învăț o lecție și să semnez actele pentru divorț, pot să fac acest lucru. Este viața mea.”, a zis Cardi.

Ba chiar, aceasta a a răspuns și la îngrijorările fanilor cu privire la faptul că relația ei ar fi una abuzivă. „Nu sunt abuzată. Dacă ne rezolvăm problemele, dacă stăm jos și le rezolvăm, îi zic ce nu îmi place, ce vreau să schimb. Când el îmi spune ce vrea să schimbe la mine, ce vrea să mă opresc din a face, putem face acest lucru. Haide să nu ne mai gândim că totul este despre abuz, abuz abuz. De ce? Să ne liniștim.”, a continuat aceasta.

Ce s-a întâmplat între cei doi

Cardi și-a sărbătorit ziua de naștere în Las Vegas, iar cântăreața a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de Offset, cel de care își dorea să divorțeze. Aceasta semna actele în septembrie, spunând că mariajul lor nu mai poate fi salvat și nu există șanse de împăcare. Mai multe surse susțineau pe atunci că ea a decis să recurgă la despărțire după ce ar fi aflat că Offset a fost din nou infidel.

Totuși, rapperița a decis să vorbească despre despărțirea lor, explicând că nu a așteptat să fie infidel ca să plece: „Nu am așteptat până când m-a înșelat din nou. Nu am am așteptat o altă controversă în care era implicat. Am decis să plec. Dacă aș fi vrut să rămân, aș fi putut rămâne. Am decis să plec.”

De asemenea, rapperița a negat zvonurile potrivit cărora ei s-ar fi despărțit pentru că Offset va avea un copil cu altă femeie. Nu este prima oară când ei se despart, căci în ianuarie 2018, cântăreața confirma că soțul ei este implicat într-un scandal privind infidelitatea, având o presupusă legătură cu o femeie în decembrie 2017, la câteva luni după ce se căsătorea cu Cardi.