Fashion

Cardi B a făcut senzație la MTV Video Music Awards 2018! Rochia artistei a atras toate privirile

andreea voicu
August 21, 2018 15:53 PM

Cea de-a 35-a ediţie a galei MTV Video Music Awards a avut loc la New York, pe 20 august. Cardi B, cântăreaţa de 25 de ani din New York, a fost nominalizată la 10 categorii, printre care Videoclipul anului, Artistul anului, Cea mai bună colaborare (două selecţii, cu Bruno Mars şi Jennifer Lopez & DJ Khaled) şi Cel mai bun artist hip-hop.

Pe aceeasi temaBrigitte Macron, împreună cu fiica sa la plajă! Cum arată Prima Doamnă a Franței în costum de baie

Cardi B a reușit să primească doar trofeul pentru hitul verii, cu piesa ‘I like it’, interpretată împreună cu J Balvin şi Bad Bunny.

Solista a lăsat pe toată lumea mască în momentul în care și-a făcut apariția pe scena MTV Video Music Awards 2018! Deși a născut o fetiță în urmă cu o lună și jumătate, Cardi B și-a recăpătat rapid silueta.

Cardi B a făcut senzație la MTV Video Music Awards 2018!

Cântăreața a schimbat mai multe ținute, printre care și o rochie de catifea roz, mulată, care i-a lăsat la vedere sânii uriași. De asemenea, rochia era decupată pe un picior. Și coafura acesteia a făcut senzație. Cardi B a optat pentru o perucă.

Solista hip hop Cardi B a adus pe lume primul său copil, care se numeşte Kulture Kiari Cephus, pe 11 iulie.

La începutul acestui an, vedeta a declarat, cu ocazia apariţiei în emisiunea Howard Stern Show, că ea şi iubitul ei, rapperul Offset, în vârstă de 26 de ani, aşteaptă o fetiţă. La momentul respectiv, a dezvăluit că Offset a fost cel care s-a ocupat de alegerea numelui copilului.

Cardi B, numele de scenă al lui Belcalis Almanzar, a confirmat în iunie că ea şi Offset, pe numele real Kiari Kendrell Cephus, s-au căsătorit în septembrie anul trecut.