Fashion

Cardi B a sărbătorit ziua fiicei sale cu o multitudine de diamante

iulia.statie
July 14, 2020 14:16 PM

Fiica lui Cardi B, Kulture, și-a sărbătorit ziua cu extrem de multe diamante.

Pe aceeasi tema19 momente memorabile în moda anului 2019! Ce vedete au marcat anul cu apariţiile lor!

Cum și-a îmbrăcat Cardi B fiica

Înainte ca vedeta să sărbătorească ziua bebelușului ei, aceasta a decis să posteze pe Instagram o fotografie prin care punea în evidență colecția de bijuterii asortate pe care le are împreună cu fiica ei. Purtând pantofi asortați în valoare de 100 de dolari pentru adulți, 75 de dolari pentru copii, cele două au prezentat look-uri pline de diamante din cap până în picioare, cum ar fi brățări de picior Cuban, o altă brățară de picior delicată ce avea gravat numele lui Kultur, iar cele mai spectaculoase bijuterii au fost ceasurile Patek Philippe, încrustate cu diamante.

Cardi B a explicat că ceasul în miniatură a fost cumpărtat de la Pristine Jewelers ca un cadou de la unul dintre amicii ei celebri. Versiunile pentru adulți pot ajunge chiar și la un preț de jumătate de milion de dolari.

Nu este surprinzător faptul că micuța lui Cardi adoră accesoriile și creațiile de lux, căci aceasta a primit prima pereche de Christian Louboutin pe când avea doar două luni, iar de obicei, vedeta îi cumpără ținute asortate cu ale sale.

Ce au purtat cele două la petrecere

Mai mult, petrecerea dată în cinstea aniversării de doi anișori a fost și ea spectaculoasă. Tematica aleasă a fost potrivită cu păpușile L.O.L Surprise!, iar mama și fetița ei au purtat look-uri formate din set-uri cu fustă și blazer, în timp ce Offset a ales o jachetă asortată. În ultima vreme, Cardi B a prezentat look-uri extrem de bune, jucându-se cu piesele vestimentare, ascensiunea sa privind stilul vestimentar fiind extrem de interesantă și de succes.

 

View this post on Instagram

 

Ok it’s time to turn up 🎀

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Anul trecut, rapperița i-a organizat micuței sale o petrecere ce a costat în jur de 400.000 dolari, deci nu este de mirare că în acest an ea nu s-a dat în lături de la nimic.