News

Cardi B a semnat actele de divorț pentru a-l învăța pe Offset o ‚lecție’

iulia.statie
October 20, 2020 10:45 AM

Cu atâtea zvonuri în jurul cuplului format din Cardi B și Offset, cântăreața a decis să ofere câteva răspunsuri pe Twitter.

Pe aceeasi temaCardi B i-a cumpărat fiicei sale o bijuterie în valoare de aproape 200 de mii de dolari

De ce a semnat Cardi B actele pentru divorț

Publicația Entertainment Tonight notează că vedeta a descris divorțul ei ca fiind o dorință pentru a-l învăța pe partenerul său o lecție. Mai mult, aceasta a spus că tot ce face în relația ei este problema sa, nu a altora.

„Dacă vreau să iau o pauză de la el și să decid să rezolv problemele, așa se întâmplă într-o relație normală. Dacă vreau să merg la extrem și să îl învăț o lecție și să semnez actele pentru divorț, pot să fac acest lucru. Este viața mea.”, a zis Cardi.

Ba chiar, aceasta a a răspuns și la îngrijorările fanilor cu privire la faptul că relația ei ar fi una abuzivă. „Nu sunt abuzată. Dacă ne rezolvăm problemele, dacă stăm jos și le rezolvăm, îi zic ce nu îmi place, ce vreau să schimb. Când el îmi spune ce vrea să schimbe la mine, ce vrea să mă opresc din a face, putem face acest lucru. Haide să nu ne mai gândim că totul este despre abuz, abuz abuz. De ce? Să ne liniștim.”, a continuat aceasta.

Cardi B și Offset s-au împăcat

Cardi B a semnat actele pentru divorț în septembrie. Deși a ținut să le clarifice fanilor faptul că ea și Offset s-au împăcat, nu a menționat nimic despre prima înfățișare la tribunal, ce a fost programată pentru noiembrie.

„Este greu să nu vorbești cu prietenul tău cel mai bun. Știți ce zic? Este foarte greu.”, a spus ea într-un Live pe Instagram.

Mai mult, veștile că aceștia s-au împăcat vin după ce ei au fost surprinși în ipostaze extrem de tandre la ziua artistei, iar cântărețul a ținut să îi facă partenerei sale câteva daruri scumpe.