News

Cardi B a trecut până acum peste problemele din mariajul cu Offset de dragul fetiței sale

iulia.statie
September 17, 2020 13:19 PM

Mai multe detalii despre divorțul dintre Cardi B și Offset au ieșit la iveală.

Pe aceeasi temaPrima fotografie cu fetița lui Cardi B! Cu cine seamănă micuța

Ce probleme în mariaj au Cardi B și Offset

După cum scriu publicațiile de peste oceane, vedeta în vârstă de 27 de ani a decis să pună capăt căsniciei de trei ani după ce a aflat că soțul a înșelat-o din nou. „Offset a înșelat-o în tot acest timp, dar Cardi nu a dat atenție de dragul copilului.”, a explicat o sursă pentru People, referindu-se la fetița pe care ei o au împreună, în vârstă de 2 ani, Kulture Kiari.

„Ea nu a vrut să fie se simtă jenată. Dar s-a săturat.”, a adăugat sursa.

Nu este prima oară când Offset este infidel. În 2017, chiar la câteva luni după ce el s-a căsătorit cu Cardi B, aceștia au fost implicați într-un scandal privind anumite zvonuri de infidelitate. În decembrie 2018, rapperița le explica urmăritorilor de pe social media că povestea de dragoste a ajuns la final.

Totuși, atunci, Offset decidea să își ceară scuze în mod public: „Am participat la o activitate la care nu ar fi trebuit să particip și îmi cer scuze. Știi ce spun? Pentru că ți-am frânt inima, pentru că am încălcat promisiunea noastră, pentru că am încălcat promisiunea lui Dumnezeu și că am fost un soț egoist, încurcat.” Până la Anul Nou, aceștia se împăcau.

Ce spunea în trecut Cardi B despre infidelitate

La o lună după, Cardi B a vorbit despre decizia de a își ierta soțul, pe Offset, explicând totul pentru revista Vogue. „Toată lumea are probleme. Cred în a ierta. M-am rugat pentru asta. Eu și soțul meu ne-am rugat pentru asta. Am avut preoți la noi. Și am ajuns la o înțelegere că noi suntem cu adevărat împotriva lumii.”

„Am ajuns la o înțelegere clară. Pentru mine, monogamia este singura cale. Dacă mă înșeli, o să îți tăbăcesc fundul.”, a continuat artista.