Beauty

Cardi B, adevărul despre operațiile estetice

Camelia
April 19, 2023 13:29 PM

19Ținând cont că este, la momentul actual, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, iar fiecare apariție a sa este extrem de îndrăzneață, toată lumea crede că artista Cardi B are încredere în ea. Totuși, ea a povestit că s-a confruntat cu foarte multe probleme legate de imaginea sa de-a lungul timpului.

Pe aceeasi temaAm aflat care este dieta lui Kylie Jenner! Ce mănâncă vedeta într-o zi obișnuită

Ce a spus Cardi B despre operațiile estetice

Într-o discuție sinceră cu Mariah Carey pentru publicația Interview, vedeta a vorbit despre problemele de încredere pe care le-a avut în legătură cu frumusețea și corpul ei, ținând cont că a crescut în Bronx. Se pare că ea a apelat la operațiile estetice pentru a trece peste anumite dificultăți.

„Există multe femei din Republica Dominicană care arată într-un anumit fel. Ele au un păr moale, frumos, plin de bucle. Când eram mai tânără, oamenii mă întrebau de ce am părul uscat. Obișnuiam să mă vopsesc, iar oamenii îmi spuneau că am părul aspru. Mă simțeam foarte ciudat.”, a zis aceasta.

De asemenea, vedeta era extrem de slabă, după cum ea a dezvăluit, iar acest lucru i-a afectat încrederea în sine: „În Bronx, toată lumea vrea să aibă forme, așa că tinerii bărbați îmi spuneau: ‚Uită-te la fundul tău. Nu ai sâni’. Mă simțeam urâtă, parcă nu mă dezvoltasem.”

După ce a apelat la operațiile estetice, aceasta a dezvăluit că și-a recăpătat încrederea în sine: „Chiar dacă aveam 18 ani când am devenit dansatoare, puteam să îmi permit operația la sâni, deci fiecare problemă pe care o aveam cu sânii mei a dispărut.”

Cardi B, despre momentele grele prin care a trecut

„Când aveam 20 de ani, am fost într-un club de noapte urban, iar dacă vrei să dansezi acolo, trebuie să ai un posterior mare. Deci am avut multe probleme în legătură cu acest lucru. M-a dus înapoi la problemele din liceu. Deci am apelat la medicul estetician și m-am simțit super încrezătoare după.”, a continuat vedeta.

Cardi B niciodată nu s-a temut să vorbească despre numeroasele operații estetice la care a apelat de-a lungul timpului, printre care se numără fațetele dentare, liposucția și o a doua mărire a sânilor pe care a făcut-o după nașterea fiicei sale, Kultur.

Din fericire, aceasta este acum mai încrezătoare ca oricând și a trecut peste problemele de încredere pe care le avea. „Acum, îmi fac propria mască și am grijă de părul meu natural, deci mă simt mai bine pentru că tot ce ziceau oamenii de mine nu era adevărat. Părul meu nu arăta rău pentru că era uscat. Părul meu arăta rău pentru că nu știam să am grijă de el.”, a zis ea.