Fashion

Cardi B, apariţie WOW la Săptămâna Modei de la New York

andreea voicu
September 9, 2018 14:31 PM

Cardi B a fost prezentă la o petrecere din cadrul Săptămânei Modei de la New York, vineri seară. Solista în vârstă de 25 de ani a strălucit într-o rochie lungă, roşie, semnată Dolce Gabbana.

Pe aceeasi temaMeghan Markle - în rochia care a scos-o din anonimat! A primit numai laude din partea stiliștilor

Acolo, însă, lucrurile au degenerat, iar celebra solistă de rap a avut o altercaţie cu Nicki Minaj. Cele două dive s-au luat la bătaie şi a fost nevoie de intervenţia celor din jur pentru a le desparte, scrie cosmopolitan.com.

Cardi B a fost cea care a sărit să o atace pe Nicki Minaj, la petrecerea organizată de revista Harper’s Bazaar. Bruneta de 25 de ani şi-a folosit pantofii pe post de armă pentru a o ataca pe rivala sa.

Alte persoane susţin însă că, de fapt, Nicki Minaj a fost cea care a provocat-o pe mai tânăra colegă de breaslă în momentul în care i-a călcat intenţionat pe rochie şi i-a rupt-o.

A fost nevoie de intervenţia gărzilor de corp pentru a le despărţi pe cele două. După câteva minute, Cardi B a părăsit incinta, împreună cu echipa ei, însă serios ‘avariată’. A plecat desculţă, lovită serios la faţă şi cu rochia ruptă.

În schimb, Nicki Minaj a rămas în continuare la party ca şi cum nu se întâmplase nimic.

Se pare că motivul pentru care Cardi B şi-a vărsat nervii a fost că Minaj a făcut comentarii nepotrivite la adresa fetiţei lui Cardi B.

Cântăreaţa hip hop Cardi B a adus pe lume în luna august primul său copil, o fetiţă care se numeşte Kulture Kiari Cephus.