Fashion

Cardi B: cele mai bune look-uri

iulia.statie
June 24, 2020 15:29 PM

Înainte ca rapperița să își îndrepte atenția spre modă, aceasta deja cânta despre pantofii Christian Louboutin într-un single. Trei ani mai târziu, ea este cunoscută atât pentru versurile ingenioase, dar și pentru stilul ei extrem de elaborat.

Pe aceeasi tema„Okurrr”! Replica lui Cardi B devine marcă înregistrată. Iată ce a declarat vedeta

Cele mai bune ținute ale lui Cardi B

Cu ajutorul stilistului Kollin Carter, Cardi a parcurs un drum lung de la a fi dansatoare exotică la a sta în primele rânduri la prezentările Chanel și a deveni o muză pentru Thom Browne și Jeremy Scott.

Stilul ei a mers undeva unde puține celebrități își permit. Bazându-ne pe look-urile ei de la evenimentele de pe covorul roșu, aceasta a primit permisiunea de a căuta în arhivele Thierry Mugler și Jean Paul Gaultier, iar alegerile vestimentare ale sale fac furori oriunde le-ar prezenta.

În doar trei ani, Cardi a prezentat look-uri pline de originalitate, folosindu-se de factorul wow pentru a încerca să surprindă, să șocheze și să riște, toate aceastea fiind spune în cel mai bun mod posibil.

Pentru a participa la prezentarea Chanel primăvară/vară 2020 în Paris, Cardi a purtat o salopetă semnată Karl Lagerfeld din ultima lui colecție, cu o pălărie asortată și un trench ce avea un print apropiat salopetei. Deși au mai existat ținute memorabile, aceasta a fost una pe care nimeni nu o poate uita.

Deși acesta a fost un look controversat pentru că rapperița a decis să își ascundă fața total, Cardi a dus stilul vestimentar de la Paris Fashion Week la un alt nivel cu această ținută cu imprimeu floral semnată de Richard Quinn.

Orice apariție la Met Gala înseamnă un alt nivel în carieră pentru orice star, iar când Cardi a participat pentru prima oară la faimosul eveniment, ea era însărcinată cu fetița ei, Kulture Cephus. Purtând o creație Moschino, semnată Jeremy Scott, Cardi a respectat perfect tema religioasă printr-o rochie brodată și finisată cu accesorii statement.

Inspirată de look-urile lui Cher din 1970, vedeta a purtat o ținută Moschino la premiile Billboard. Și de data aceasta a creat discuții în jurul ținutei, chiar dacă mai mult, fanii vorbeau de abdomenul ei și credeau că a făcut o operație. „Aveam pătrățele și înainte să dau naștere, puteți căuta pe Google.”, le-a răspuns ea.

Cardi este îndrăgostită de look-urile vintage ce sunt greu de găsit, iar la o conferință de presă pentru pelicula Hustlers, ea a purtat o ținută rară Jean Paul Gaultier, din colecția primăvară/vară 1995.

Purtând ceva și mai și față de ținuta din 2018 de la Met Gala, Cardi a atins noi înălțimi. În colaborare cu Thom Browne, ea a purtat o rochie roșie, iar realizarea ei a durat 2000 de ore și o echipă de 35 de oameni.

Premiile Grammy din 2019 au reprezentat momente inedite pentru stilul vestimentar al cântăreței. Aceasta a decis să propună o rochie din colecția din 1995 Thierry Mugler. „De când am văzut rochia, am știut că unii oameni o vor iubi, alții o vor urî, dar despre asta este moda. Trebuie să creeze o conversație.”, povestea ea.