News

Cardi B, probleme de sănătate din cauza unei intervenții estetice

adelina.duinea
June 18, 2019 11:11 AM

După două săptămâni complicate din cauza unor probleme de sănătate, precum și după numeroase concerte anulate, Cardi B anunță că renunță pentru totdeauna la operațiile estetice.

Pe aceeasi temaActrița Kate Beckinsale, spitalizată după ce a leșinat în timpul filmărilor pentru un nou serial

Cardi B, probleme de sănătate din cauza unei intervenții estetice

„Timp de două săptămâni am făcut sport. De operat niciodată nu mă voi mai opera”, a scris artista pe Twitter.

Aparent, exercițiile fizice au ajutat-o pe rapperiță și împotriva migrenelor sale. „De când am început, vă spun sincer, n-am mai avut nicio migrenă”, a continuat ea.

Artista a fost dintotdeauna vocală în privința experiențelor sale cu operațiile estetice. Aceasta a vorbit chiar și despre injecțiile suferite ilegal în subsolul unei clădiri din cartierul Queens, înainte de a deveni cunoscută.

Ultima ei liposucție n-a fost una ușoară. Așa cum îi stă în fire însă, Cardi a fost de la bun început foarte sinceră. La mijlocul lunii mai, la Beale Street Music Festival, rapperița a mărturisit că „prea multă mișcare o să-i distrugă liposucția”.

Citește și: Sharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

A finalizat reprezentația acelei seari, însă la doar câteva săptămâni și-a anulat concertul organizat cu ocazia sărbătorii americane „Memorial Day” (comemorare a soldaților americani care au murit în luptă sau în serviciul militar), din cauza complicațiilor aceleiași operații.

Imediat apoi, artista a publicat online o imagine înfricoșătoare cu picioarele ei umflate. Imaginea în GALERIA FOTO!

„Uitați cât de umflate îmi sunt picioarele de fiecare dată când zbor. Imaginați-vă cum arată corpul meu. Acesta este motivul pentru care medicii mi-au recomandat să o las mai moale cu reprezentațiile.”

Cardi pare să urmeze atent sfaturile medicilor săi. Totodată, rapperița pare dornică să apeleze la alte metode pentru a obține trupul pe care și-l dorește. Ne bucurăm că își cunoaște limitele și că acum se simte mai bine!

Sursă: Allure