News

Cardi B s-a săturat de zvonurile privind divorțul de soțul ei! Aceasta a vorbit deschis despre relația ei

iulia.statie
September 23, 2020 17:16 PM

Cardi B nu mai vrea să audă de zvonurile din jurul divorțului ei. Aceasta a decis să vorbească deschis despre motivul pentru care divorțează, explicând că nu a decis să recurgă la acest lucru pentru că Offset va avea un alt copil cu altcineva, după cum s-a tot vehiculat în ultima vreme.

Pe aceeasi tema10 exerciții pentru abdomen pe care să faci constant până la vară

Cardi B, totul despre motivul divorțului

Cardi a semnat actele pentru divorț după trei ani de mariaj, după ce s-a zvonit că aceasta a aflat că Offset a călcat din nou strâmb și a înșelat-o. „Oamenii mă umpleau cu zvonuri privind faptul că Offset a lăsat o fată însărcinată. Nu este vorba de nicio femeie aici. De asta vă spun mereu să nu mai credeți ce spun oamenii, ce se scrie pe blog-uri, în special pe blog-urile în care se vede că au ceva împotriva mea.”

Mai mult, aceasta a explicat și că nu a inițiat despărțirea pentru atenție: „Mă înțeleg cu mama lui foarte bine. Credeți că i-aș face asta fiului ei pentru atenție? Am nevoie de atenție? Nu vedeți că am milioane de urmăritori? Nu vedeți că melodia mea este pe primul loc în lume? De ce aș avea nevoie de atenție?”

Cardi a ales să depună actele de divorț pe 15 septembrie, spunând că mariajul ei nu mai poate fi reparat, după ce publicația People dezvăluia că aceasta a aflat că soțul ei ar fi înșelat-o, din nou. „Offset a înșelat-o în tot timpul în care au fost împreună, dar Cardi a ignorat totul pentru bebeluș. Nu vrea să se facă de râs. Dar s-a săturat.”, explica o sursă recent pentru publicația menționată.

Cardi B nu suferă din cauza divorțului

Într-un live pe Instagram, rapperița s-a hotărât să vorbească despre despărțire, dezvăluind că nu este rănită pentru că mariajul ei de trei ani a luat sfârșit. „Sunt bine. Vreau să știți că nu am vărsat o lacrimă.”

De asemenea, ea a explicat de ce a decis să recurgă la acest lucru: „M-am săturat de certuri. Când simți că nu mai e același lucru, înainte să fii înșelat, simți doar…știți ce spun? Că m-am săturat de oameni.”

„Nu s-a întâmplat nimic nebunesc sau ieșit din comun. Uneori oamenii chiar se despart. Am fost cu el timp de patru ani, am un copil cu acest bărbat. Doar că uneori te saturi de certuri. Obosești. Și înainte de a se întâmpla ceva rău, înainte de a fi lăsat, de a fi înșelat, vrei doar să pleci. Ce este atât de rău în asta?”, a zis ea.