News

Cardi B și-a petrecut ziua de naștere alături de fostul soț, Offset

iulia.statie
October 13, 2020 10:40 AM

Cardi B a împlinit 28 de ani duminica aceasta și a decis să marcheze momentrul printr-o petrecere în Las Vegas. Este încă neclar cât de mulți oameni au fost la eveniment, însă, unul dintre cei invitați era chiar Offset, fostul soț.

Pe aceeasi temaAm aflat care este dieta lui Kylie Jenner! Ce mănâncă vedeta într-o zi obișnuită

Cardi B, surprinsă în ipostaze tandre alături de fostul soț

Printre invitații de la petrecerea de pomină s-au numărat Kylie Jenner și Megan Thee Stallion, dar nu prietenii cântăreței ne-au atras atenția, ci faptul că fostul soț a fost surprins în ipostaze extrem de tandre cu Cardi. Rapperul a postat câteva videoclip-uri de la petrecerea fostei soții, iar aceștia au fost văzuți dansând împreună și păreau extrem de apropiați, iar, la un moment dat, ei au fost văzuți sărutându-se.

Este încă neclar ce se va întâmpla cu divorțul. Tot în această săptămână, Cardi a postat un videoclip în care dezvăluia că Offset i-a făcut cadou o pancardă pentru a îi mulțumi pentru modul în care o crește pe micuța lor, Kulture.

 

View this post on Instagram

 

Thank you sir ???I love it

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Ce spunea Cardi B despre divorț

Cardi B a depus actele de divorț, iar luna trecută aceasta vorbea despre motivul despărțirii de soțul ei:  „Oamenii mă umpleau cu zvonuri privind faptul că Offset a lăsat o fată însărcinată. Nu este vorba de nicio femeie aici. De asta vă spun mereu să nu mai credeți ce spun oamenii, ce se scrie pe blog-uri, în special pe blog-urile în care se vede că au ceva împotriva mea.”

Într-un live pe Instagram, rapperița s-a hotărât să spună totul despre despărțire, dezvăluind că nu este rănită pentru că mariajul ei de trei ani a luat sfârșit. „Sunt bine. Vreau să știți că nu am vărsat o lacrimă.”

De asemenea, ea a explicat de ce a decis să recurgă la acest lucru: „M-am săturat de certuri. Când simți că nu mai e același lucru, înainte să fii înșelat, simți doar…știți ce spun? Că m-am săturat de oameni.”

„Nu s-a întâmplat nimic nebunesc sau ieșit din comun. Uneori oamenii chiar se despart. Am fost cu el timp de patru ani, am un copil cu acest bărbat. Doar că uneori te saturi de certuri. Obosești. Și înainte de a se întâmpla ceva rău, înainte de a fi lăsat, de a fi înșelat, vrei doar să pleci. Ce este atât de rău în asta?”, a zis ea.