Fashion

Cardi B și Kendall Jenner își lansează propriile branduri de beauty

ioana pana
May 14, 2019 00:00 AM

La numai câteva zile de la anunțul lansării KylieSkin, compania de skincare a lui Kylie Jenner, se aud zvonuri cum că și alte două colege de breaslă își vor începe parcursul în industria de beauty. Este vorba despre modelul Kendall Jenner, sora lui Kylie, și rapperița Cardi B.

Cardi B și Kendall Jenner își lansează propriile branduri de beauty

 

View this post on Instagram

 

last night in Sydney with @TiffanyAndCo ? #TiffanySydney #TiffanyT #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Apr 4, 2019 at 4:22pm PDT

Surse spun că săptămâna trecută, Kendall și-a înregistrat legal trademark-ul pentru Kendall Beauty, conform US Patent and Trademark Office. Produsele, conform contractului, ar putea fi pentru ten, păr, buze și unghii, deci orice de la scrub-uri pentru corp, parfumuri, oje, și gloss-uri de buze.

 

View this post on Instagram

 

PLEASE ME HOE ! Blazer by @tlzlfemme

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on Mar 1, 2019 at 4:24pm PST

Aceasta nu ar fi prima tentativă a modelului de a pătrunde în industria de beauty. În trecut, ea a avut o linie de make-up în cadrul colecției Estée Edits, marcă derivată din Estée Lauder, destinată influencerilor. De asemenea, Kylie a anunțat la începutul anului acestuia că va colabora cu sora ei pentru câteva produse semnate KylieCosmetics.

 

View this post on Instagram

 

@proactiv ?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Apr 16, 2019 at 9:50am PDT

În paralel, în timpul unui interviu pentru Entertainment Online, când a fost întrebată dacă își va lansa curând o linie de beauty, Cardi B a confirmat. Nici la ea nu ar fi primul contact cu lumea frumuseții, anul trecut lansându-și un ruj abastru pentru Tom Ford.

Lady Gaga, Hailey Bieber și Ariana Grande sunt alte vedete curprinse de „epidemia” brandurilor de beauty.