News

De ce s-au luat la bătaie Cardi B și Nicki Minaj la Săptămâna Modei de la New York

nicoleta.ispasescu
September 10, 2018 12:24 PM

Celebrele rapperițe Cardi B și Nicki Minaj au fost filmate în timpul unei altercații, la petrecerea Harper’s Bazaar Icon de la Hotelul Plaza, din cadul Săptămânei Modei de la New York.

Potrivit unui invitat de la petrecere, cearta a izbucnit puțin după ora 11.00 și a durat „aproximativ două minute, dar a fost sălbatic”. 

Cosmopolitan informează că participanții la petrecere așteptau concertul pe care avea să îl țină Christina Aguilera, iar Cardi B tocmai își făcea o poză alături de La La Anthony și Kelly Rowland. Nicki se tot învârtea pe lângă ea, în mod intenționat, și a călcat pe rochia lui Cardi B, pe care a și rupt-o.

De acolo, a început haosul. Cardi și-a scos pantoful și l-a aruncat spre Niki (pe care nu a nimerit-o, însă), iar Niki i-a tras peruca de pe cap lui Cardi.

Aparent, Nicki a rămas intactă în urma incidentului, în timp ce Cardi B a fost alungată de la petrecere, alături de echipa ei. Aceasta din urmă a fost fotografiată desculță, cu rochia ruptă și cu o leziune vizibilă pe frunte. Potrivit publicației People, nu s-au făcut arestări, dar Departamentul de Poliție din New York declară că ancheta este în curs de desfășurare.

Care a fost motivul altercației

În unele clipuri video, Cardi poate fi auzită în timp ce făcea referire la „fiica ei”, lucru care a i-a făcut pe toți să creadă că acesta a fost motivul pentru care a izbucnit cearta.


Cardi a confirmat motivul după petrecere, printr-o postare pe Instagram, în care a punctat câteva lucruri referitoare la Nicki Minaj. Cardi B a lăsat de înțeles că Nicki Minaj i-ar fi afectat cariera, dar cel mai mult a deranjat-o când a început ”să mintă” despre calitățile ei de mamă și despre fetița ei.

„Dar când ai menționat de copilul meu (…) ai făcut comentarii despre abilitățile mele de a avea grijă de fiica mea și asta a umplut paharul. Am muncit prea mult și am ajuns prea departe pentru a lăsa pe cineva să-și bată joc de succesul meu!”.

 

View this post on Instagram

 

PERIOD.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Niki Minaj nu a avut nimic de zis în urma incidentului, deși au existat postări cu ea de la petrecere.

 

View this post on Instagram

 

#NYFW

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on